Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért maradnak benne egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradnak benne egyes nők ilyen kapcsolatokban?

Figyelt kérdés

Számomra hihetetlenek ezek a történetek. Önbecsülés nulla, elcseszi a saját és a gyereke életét de öntudat az persze a maximumon van. Mégis az ilyenek mit várnak??

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

#szánalmasság #Nullaönbecsülés #Maximálisöntudat #Nagyonostoba
2021. febr. 16. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, ha tényleg meg akarod érteni, rengeteg oldal van a neten, ami ennek a pszichológiáját elmagyarázza. Ha csak szidni akarsz valakit, hogy jobban érezd magad, nem szóltam.
2021. febr. 16. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

En nem vagyok kifejezetten iskolazott no, 20 evesen lettem terhes, 2 honap egyutt eles utan, de mikor elkezdett igy viselkedni az elettarsam, megfogtam magam es ott hagytam mint egy zsak szart.😊

Ezt ugy hivjak meltosag, es 100 diplomara nem cserelnem el.

2021. febr. 16. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Azért ez nem ennyire fekete fehér, és az anyagiakon múlik 90%ban.

Hiába a méltóság ha nemtudná magàt és a gyerekét fenntartani....

2021. febr. 16. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Akkor is van anyaotthon ahol segitenek neki
2021. febr. 16. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
14 Persze, van ahova féléves !! a várólista..... vicc a dolog. Akinek nincs jo anyagi helyzete vagy egy jó családi háttér aki segít , abba a fél évbe amíg az anyaotthonra várna bele is pusztulhat.
2021. febr. 16. 16:12
 16/16 anonim ***** válasza:
2021. febr. 16. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!