Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó döntés?

Tudom hogy nem akar elkoltozni. De nem ebben maradtunk az elején, egyrészt. Másrészt meg az ő elképzeléseit nem fogjuk tudni megvalositani úgy ahogy ezt ő gondolja. Csak alomvilagban él vagy nem tudom.
Pár hónapja vagyunk csak együtt. Igazából tudom hogy nem sok, de azt mondta az elején hogy neki ez (ahol most tartunk) az ideális idő az osszekoltozesre.

Azért te is nagyon könnyen megígerted, hogy majd te leköltözöl a hülyesegbe amikor szorult a hurok...
Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme ha nem egyezik a jövőképetek és egyikőtök sem kompromisszum kész.

Jaaa az úgy más eset, akkor egyszerű a keplet: vázolod neki hogy vagy leköltöztök a házba amit te néztél ki, van rá pénzetek és XY helyen van, vagy ő költözik hozzád, vagy szakítotok.
De jól gondold meg mert ha ő köt kompromisszumot akkor lehet, hogy ezt ellened használja majd egy vita során, vagy a kapcsolatotok végéig ezt a sérelmét hallgatod.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!