Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik voltak a legszörnyűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik voltak a legszörnyűbb dolgok, amiket átéltél az eddigi párjaid/exeid miatt?

Figyelt kérdés

Tudjátok, olyan dolgokra gondolok, amire azt mondjátok, hogy,, láttam én már sok mindent".

Nekem eddig 1 kapcsolatom volt és mostanában tudatosul bennem, hogy a felét nem kellett volna elviselnem annak, amiben voltam már a végefelé. Olyan dolgokat néztem el az exemnek, hogy mostmár magam is meglepődök.

Volt függőségtől kezdve mindenféle defektje..

Na de nem is ez a lényeg, érdekelne, nektek milyen szörnyű dolgokat adott már 1-1 kapcsolat? Mik voltak a legdurvábbak?

2021. febr. 14. 21:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%

Én fél év után nem kaptam semmit karácsonyra. Állítólag akart venni, de nem volt ideje. És én hülye még megsajnáltam, hogy biztos sokat tanult.

De azért egy könyvet netről rendelni 1 perc.

Nem olyan szörnyű, csak gáz és kellemetlen, hogy ő egyáltalán nem érezte emiatt rosszul magát.

2021. febr. 14. 21:49
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Testi és verbàlis bántalmazás,függőségek,tiszteletlenség
2021. febr. 14. 21:56
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Testi és lelki bántalmazás, sakkban tartás zsarolás..
2021. febr. 14. 21:57
 4/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
88%
Az az undok, gyomorideges, álmatlan éjszakákat okozó bizonytalanság, ami az őszintétlenségből fakadt. Amikor tudom, hogy baj van, de kitartóan tagad...
2021. febr. 14. 22:02
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Semmi szöryűség
2021. febr. 14. 22:04
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Megcsalás, titkolózás, ami miatt álmatlanul forgolódsz, lelki bántalmazás. Ja, és egyszer a csajos programra követett is az exem és akkor láttam meg, mikor a ruhák mögül figyelt. Az egy trauma volt eskü.
2021. febr. 14. 22:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Otthagyott télen a hideg kocsijában a hidegtűrő tesójával mínusz 10-ben 3 órára, mert még a haverja elhívta valahová, egy nagyobb ismeretlen városban voltunk. Nem volt nyitva semmi, este volt, állomás messze totál külváros, végül egy dúúrva kocsmát találtam 20 percre a kocsitól oda bementem, élmény volt, de mindenesetre szerencse mert meleg volt. Tesója elég jól bírta, ő ottmaradt a kocsi körül járkált. Aztán még ő volt felháborodva hogy nem ültem nyugiban a fagyott kocsiban.
2021. febr. 14. 23:53
 8/23 anonim ***** válasza:
86%

Leverte vezetés közben a visszapillantó tükröt, mert azt mertem mondani, hogy még a végén az is az én hibám lesz, hogy eltévedt. Ordított és ide-oda rángatta a kormányt, attól féltem, meghalok.

Összevesztünk azon, hogy soha nem volt hajlandó takarítani, mert a kutyáim beengedtem a házba és onnan kezdve a te kutyáid felkiáltással kivonta magát a házimunka alól. Mosogatni időnként mosogatott, de a zsíros, ráégett edény beáztatás címén mindig nekem maradt. Egyszer, amikor ilyenen összevesztünk, hogy ő nem hajlandó söprögetni, mert az én kutyáim hozzák be a koszt, rácsaptam kicsit a térdére, mire üvölteni kezdett, földhöz vágta a mobilomat és szegény kutyák úgy rettegtek, hogy a hátam mögé bújtak.

A következő párom nem vállalt fel. Elengedte a kezem mások előtt, úgy tett, mintha nem ismerne, nem hallotta meg, ha szóltam hozzá, ha ott álltak mellettünk a többiek. Egy elmebeteg seggfej, biztosan tudom már, hogy mentálisan beteg, mert amikor 10 év múlva beleszerettem másba és el akartam hagyni, rögtön földig lógó nyelvvel rohant utánam.

Ha újrakezdhetném, az első alkalommal, amikor elengedte a kezem mások előtt, faképnél hagynám. De ennyire becsültem magam, hát ennyi jutott.

2021. febr. 15. 01:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Az exem nem volt hajlandó elfogadni a szakítást, és sokáig járkált utánam, titokban követett mindenhová, az ismerőseimnek kamu sztorikat adott be, hogy a bizalmukba férkőzzön és információkat tudjon meg rólam. Számot cseréltem, de az új számomat is megtudta így. Hónapok teltek el, egyszer az otthonomba sem akart beengedni. Végül elköltöztem egy másik városba, így sikerült megszabadulnom tőle.
2021. febr. 15. 01:51
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Testi es lelki bantalmazas, erzelmi zsarolas, amiota szakitottam vele azota pedig zaklatas.

Rengeteg olyan veszjoslo jel volt ami miatt sokkal elobb ott kellett volna hagynom, sajnos eleg naiv es onbizalom hianyos voltam akkor, mostmar mashogy dontenek.

Egy par legszornyubb eset:

-kulfoldon nyaraltunk, szokas szerint osszevesztunk es otthagyott, szo szerint elfutott. Nem talaltam sehol, minden irat, telefon, hotelszoba kulcs nala volt. Egy parkban ejszakaztam.

-felhoztam otletnek hogy probaljunk ki uj dolgokat a szexben, amire teljesen bepipult, osszekotozte a kezem, kikotozott a falhoz es elkezdett fenykepezni, fenyegetozni ha megegyszer ilyenre vagyok felteszi a kepeket az idovonalamra, majd otthagyott. Nem tudom mennyi ideig voltam ott, max egy ora, de utana visszajott, elengedett es azt mondta remeli tobbet nem akarok ilyen baromsagokat csinalni.

-rendszerint megjelent a munkahelyemen, hogy meglepjen, ami valojaban ellenorzes volt. Egyszer epp a fonokommel beszelgettem es a beosztast nezegettuk, szabadnapot akartam kerni. Ekkor jelent meg o, elkezdett jelenetet csinalni hogy megcsalom vele, ordibalt majd verekedesbe kezdett volna vele, de sikerult lenyomni a foldre. Azota ki van tiltva a munkahelyemrol.

-elkoltotte a penzem, amit gondosan osszesporoltam egy wellness hetvegere visszajarokbol, egy nagy perselyben volt. Legalabb azt kesobb visszafizette, de akkor csak nyultam volna a penzert es ures volt, elszerencsejatekozta.

Sajos tobb ilyen eset volt meg es gozom sincs hogy miert nem leptem elobb.

Csak hogy valami pozitivat is irjak, azota bolog parkapcsolatban elek az uj parommal, visszakaptam az onbecsulesem, az onbizalmam, es habar azota is zaklat az exem, nincs mar hatalma felettem, erosnek erzem magam es nem fog az utamba allni megegyszer.

2021. febr. 15. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!