Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiúk, Lányok! Melyik volt életetek legszörnyűbb, legbosszantatóbb rajdia vagy randijai, elmesélnétek nekem hogyan zajlott?
Olyan esetek érdekelnek ahol egyértelműen a másik fél volt "hibás".
Azt szeretném tudni hogyan viselkedett, miket csinált, hogy zajlott a randi és miként lett vége.
Főleg a lányok "élményei" érdekelnek de fiúk is nyugodtan leírhatják találkoztak-e már olyan lánnyal aki rendkívül kiábrándítóan viselkedett és kérlek ti is meséljétek el miket csinált vagy hogyan viselkedett!
A korotokat és a nemetek is írjátok oda legyetek szívesek (a kor értelemszerűen akkorra vonatkozik amikor a randi megesett) és a partnert korát is írjátok oda, ha kérhetem!
én kiöltöztem normálisan, ahogy egy első randihoz illik, a férfi meg megjelent a legrosszabb legkoszosabb melegítőjében. szinte égő volt végigmenni vele a városon, komolyan.
a másik az, amikor elmentünk a mekibe és kb. úgy viselkedett mint aki még sosem járt volna étteremben, alig bírta elmondani a rendelést...
nem tudom nektek mi a szörnyű, de nekem az égő az az.
Megismertem egy srácot, aki nagyon tetszett, és ő is nagyon nézett, egyértelmű volt h ez kölcsönös. Aztán találkoztunk, én nem tudom ő ezt minek vette, én randit szerettem volna. Elmentünk egy parkba, kiültünk a fűre, de alig tudtunk beszélgetni, én próbáltam, de olyan erőltetettnek tűnt az egész. Közbe se simogatás, se ölelés, még a kezemet se fogta meg, sőt még a napszemüveget se vette le! Aztán valami ürüggyel el is ment. Én meg elkönyveltem idiótának. Ekkor 24 évesek voltunk.
Idén télen, miután vége lett egy hosszú kapcsolatomnak, újra találkoztam ezzel a sráccal, és még most is ugyanolyan erősnek éreztem a vonzalmat, mint annak idején (egyébként párszor láttam közbe is, meg beszélgettünk, de mivel volt barátom így több nem is jött szóba.) Közben eltelt 5 év, gondoltam hátha megkomolyodott. Sokat beszélgettünk, szinte le se vette rólam a szemét, aztán megbeszéltük, hogy ha járok a városba, akkor találkozzunk. Már gyanús volt, hogy ő nem keresett, én hívtam, de ok, gondoltam a kezdő lépést megadom. Találkoztunk, most beültünk valahova, de ez se volt sokkal jobb, mint az évekkel ezelőtti. Már az bosszantott, hogy a pincérrel többet beszélt mint velem (ő is pasi volt), de közben legalább fogta a kezem, simogatott, és majd fölfalt a szemével. Aztán ennek is hirtelen lett vége, a buszhoz menet még fogta a kezem, ölelgetett, csók semmi. Megbeszéltük hogy találkozunk még, de ő nem keresett. én írtam neki párszor (kb 3x), de mindig azt mondta, hogy majd jövő héten, mert sok a dolga. Aztán ráhagytam, hogyha akar, akkor majd keres. Hát nem keresett... Csak ne nézne ki ennyire jól...
29n (29f)
Írtam, hogy olyan esetek érdekelnek ahol a másik fél volt az irritáló, kényelmetlen. :)
Fiúk is ugyanúgy leírhatják, hogy milyen kellemetlen randijuk volt egy kellemetlen lánnyal.
Persze ez nem törvényszerű, ha úgy érzi valaki, egyértelműen ő szúrta el a dolgokat azt is megoszthatja.
Nekem az volt teljesen gáz a pasi részéről, mikor legelőször nála aludtam.ekkor találkoztunk először. Tízre értem oda de ő már egykor elaludt, mondván hogy hosszú volt a napja, ugyanis 8kor kelt!! ( azért ez már valami)
Előtte végig azt hajtogatta hogy mennyire imádja kenyeztetni a nőket..nos azon kívül hogy ő elment párszor , lesz.ta hogy nekem milyen..egy nulla volt! :)
Nyilván ez egyejszakas kaland volt, csak több éjszakat szeretett volna..és nem értette miért nem lett :D egy taho, bekepzelt srác volt.
(remélem magadra ismersz :) )
Majd' 40 éve történt, de ég ma is élénken emlékszem rá. A vasútállomáson szólítottam meg a lányt. Eszméletlen jó segge volt, s bár volt barátnőm, gondoltam, belefér. Akkor nem volt már idő, de másnapra megbeszéltük a randit egy viszonylag csendesebb környékre. Mentem arra, két szál sárga rózsával, bizsergő farokkal, és ahogy kilépek a sarkon, a csaj pont akkor vágja ki a taknyát.
55F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!