Életed legszörnyűbb rémálma?
azt hiszem az enyém visz mindent...
majd megírom én is
Nem szörnyűnek nevezném, inkább emlékezetesnek.
Hirtelen egy menekülésbe csöppentem, futottunk, de nem tudom kik elől. Oda értünk egy kútféleséghez, ott állt a kút mellett egy ember és arra biztatott, hogy ugorjunk bele, mert csak így menekülhetünk meg. Egy kicsit haboztam, mi van ha megfulladok, de nem volt más választásom, ugrottam. Merültem lefelé a vízben, már éreztem, hogy nem bírom sokáig, majd egyszer csak elkanyarodott, valahogy úgy működhetett, mint egy wc lefolyója. Szóval elkanyarodtam, sodort a víz, mint valami vizes csúszda, zuhantam lefelé, majd kipottyantam egy föld alatti folyosóra. A folyosón egy fekete bőrű férfi várt, végig kísért a folyosón és bemutatta a bázist. Bal oldalt hatalmas periszkópok voltak, amivel be lehetett látni a föld felszínét, onnan a kút is látható volt, jobb oldalt szobák voltak, meg egy színpad, amin épp akkor egy kórus énekelt mennyei hangon fehér ruhában.
Sajnos az idegenvezetőm nem tudta befejezni a hely bemutatását, mert egyszer csak megláttuk a periszkópból, hogy a kút mellett megáll egy nagy fekete autó, amiből fekete ruhás fegyveres emberek szálltak ki és ugráltak bele a kútba. Pillanatok alatt leértek, elkezdtem futni a folyosón. A folyosó végén zuhanyzók voltak és wc-k nem tudtam hova menni, zsákutcába kerültem. Utol értek, rám fogták a fegyvert, és innen filmszakadás.
1. Amikor a szüleim és barátaim meghaltak, zombik rohangáltak mindenfelé és mikor elkezdtek üldözni nem bírtam futni, valami visszahúzott azok a dögök meg jöttek és mikor belém haraptak lerúgtam a takarom és felriadtam.
2. Álmomba volt egy feleségem, akit nagyon imádtam, az életem 99%-t ő tette ki, és valami gyökér megerőszakolta majd megölte.
Asszem ez
Nem szoktak rémálmaim lenni, de van egy olyan, amire még visszaemlékezni is nagyon rossz.
Nem igazán emlékszem rá, hogy volt pontosan, csak a végére. Valaki megfogott a lábamnál fogva, felemelt majd a lábujjamat elkezdte tűvel szurkálni. Amint megszúrta, felébredtem és a valóságban is fájt a lábujjam. De nagyon. Majd 1 másodpercre rá vissza is aludtam és megint megszúrt, majd megint felébredtem. És ez így ment vagy 10-20x, mire végre teljesen felébredtem. Persze akkor rájöttem , hogy csak el volt zsibbadva a lábam (gondolom elfeküdtem), de az álom közbe egyáltalán nem ezt éreztem.
Az enyém hogy futok valami elől, iszonyatosan félek, de semmit nem látok csak fehérséget.Nem bírom kinyitni a szemem, mert olyan érzésem van, mikor az erősen sütő nap irritálja szemem.És csak futok és futok, érzem, h utol érnek, és nem menekülök meg.Az ijesztő ebben számomra, h visszatérő álom.Bizonyos időközönként megálmodom és ugy ébredek, h csorog rólam a víz.
Van egy másik szintén vissza térő álom, kislányként a szülői házunk előtti árokban télen a befagyott vízen csúszkáltunk a falubeli gyerekkel és beszakad a jég.Mielőtt beszakad az egyik fiú kiönt egy csomag szotyit és riadtan néz.Mikor ezt harmadszor álmodtam, már vártam, h mikor ömlik ki a szotyi.
Volt egy élményem kislány koromban, mikor a legjobb barátnőmmel csúszkáltunk ebben az árokban és rám esett.(tudni kell túlsúlyos a lány)szóval rám esett és alig bírtam levegőt venni.Percekig kapkodtam a levegő után.Majd beszakadt a jég.Lehet összefügg ezzel az álom, nem tudom.
Megerőszakoltak, míg anyám meg apám ezt halál nyugodtan végignézték....
Számos szörnyű volt, de ez volt a legszörnyűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!