Mindhármunknak rémálma volt? (! )
Figyelt kérdés
Nekem sajnos gyakran vannak rémálmaim (melyek az elõzö életembe vezetnek vissza) az éjjel is ez volt. Felébredtem az álomból (levegö után kapkodva, lezsibbadva, csurom vizesen mint mindig)kimentem inni. Visszafeküdtem, és mellettem az èlettársam elkezdett kapálózni, nyöszögni. Kicsit megráztam, abba hagyta. Rá kb 10 percre az elöszobából hallom hogy a kutyám is kapálózik, nyöszörög. Lehetséges hogy mindhármunknak rémálma volt? Ha igen, akkor miért? Mennyire szokványos az, hogy egy éjjel a "család" minden tagjának rémálma van?2013. aug. 28. 10:34
1/7 anonim válasza:
úristen a hideg futott végig rajtam, nem lehetséges hogy van valami a házba?
2/7 anonim válasza:
hát valaminek biztos hogy kell lennie a házban, mert nem lehet tök üres.
3/7 anonim válasza:
Az élettársad azt álmodta, hogy ő egy kutya és a kutyátokkal közösen rohangásztak a mezőn. Nem biztos, hogy rémálma volt.
4/7 anonim válasza:
Az ember minden éjjel 3 álmot lát. A kutyáknál nem tudom de nem biztos hogy rémálma volt. Az álmokra csak akkor emlékszünk ha közvetlenül az ébredés előtt történnek. Akkor sem a teljes álomra. A házban nem volt semmi. És az sem biztos, hogy az élettársadnak is rémálma volt. Egyszerűen csak álmodott.
5/7 anonim válasza:
mindhárman ugyanazt a nehéz kaját ettétek este
6/7 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen, csak nekem macskám van. Először rémálmom volt, majd nem bírtam visszaaludni, akkor párom kezdett el "rángatózni", felkeltettem, azt mondta, nem volt rémálma (pedig a rángások arra utaltak). Visszaaludt, erre a macskám rándult össze ugyanúgy, én meg be voltam parázva. Elvileg valami szellemféle próbált meg piszkálni minket, rövid úton kitettük a szűrét, azóta nem történt ilyen, úgyhogy ha megint megtörténne, tessék szelleműzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!