Kinek van abszolút durva rémálma?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 17:26
2/5 anonim válasza:
Felvágtam a mellkasomat, kitéptem a szívemet, ott dobogott a lábam előtt a konyhakövön, belerúgtam, kimentem szólni a férjemnek, hogy hívjon orvost, azt kérdezte, hogy mi a baj, én megmutattam neki az üres mellkasomat. Nem nézek horrorfilmet, nem olvasok rémregényeket, nem vagyok mai csirke, és nem ez volt a legdurvább álmom, ez a szelídebbek közül volt.
3/5 Tom Benko válasza:
Ezoterikusok vezették a világot. Fel is riadtam, pedig azt ritkán szoktam, csupa izzadság volt az ágynemű is.
4/5 Napkiraly válasza:
Mentem egy sötét utcában és egy denevérszerű pokoli lény üldözni kezdett. Futottam, de repült utánam, nem tudtam lerázni.
Másik alkalommal egy tyúkólban egy 7 év körüli kislány szellemével találkoztam. Felingerelt nagyon, üldözni kezdtem és üvöltöztem neki hogy távozzon azonnal, ez nem az ő világa, ez az élőké.
5/5 anonim válasza:
Én ilyen nagyon durvákra nem emlékszem. Volt egy idő amikor gyakran álmodtam rosszakat. Ez olyan 7-10 éves korom körül lehetett.
Nekem inkább kellemetlen álmaim voltak... Többek a között a leggyakoribb a "zuhanós" téma volt... :D ezt kb~ mindenki ismeri :) idővel megtanultam tudatosan kezelni az ébredés ezen módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!