Életed legszörnyűbb rémálma?
azt hiszem az enyém visz mindent...
majd megírom én is
Néhány:
Fekszem az aszfalton, oda vagyok ragasztva, moccanni sem tudok, egy hang nem jön ki a torkomon és jön a kamion..
Megölnek..
Gyerekkori visszatérő: Egy nőalak, aki mindig hátborzongatóan hivogatott és énekelt nekem. Szellem lehetett és mindig egy fa alatt állt. Soha nem mentem oda hozzá, csak messziről figyeltem és rettegtem tőle..
Sok rémálmom volt, de a két legrosszabb:
A hugommal, a nővéremmel és a keresztanyukámmal mentünk a keresztanyukám anyukájához. Esett az eső, és lerobbant a kocsi, így a keresztanyám anyjánál kellett aludnunk. Éjszaka én és a testvéreim nem tudtunk aludni, a keresztanyám, és az ő anyukája a konyhában beszélgettek, majd hallottam, ahogy elkezdenek verekedni, megkérdeztem a nővéremtől, hogy miért csinálják. A válasz az volt, hogy szórakozásból. Aztán a keresztanyukám anyja megjelent, rámtérdelt a takarón át, és a képembe ordított, hogy "megölleeeeeek". Aztán felébredtem.
Az apukámmal és a hugommal (nagyon szeretem a hugom) voltunk egy mocsár mellett táborozni. Éjszaka bemászott a sátrunkba két kígyó, és összemarták a hugomat, apukám végigaludta az egészet, én pedig nem tudtam segíteni a hugomon, csak magamhoz öleltem, és vártam, hogy elmúlik a fájdalma. Ez az érzés azóta is bennem van, féltem a hugomat, nagyon. Azóta nem is szoktam álmodni, szinte soha, ha mégis, akkor is csak hülyeségeket (a nagymamám egy fésűt ad a kezembe a Balaton közepén, és én megeszem a fésűt).
nekem az egyik legrosszabb az volt, hogy egy barátnőmmel sétáltam és megjelent az apukája o.O (még sose láttam az apukáját, szóval fura volt, hogy pont vele álmodtam), aki mondta, hogy elvisz egy darabig kocsival, majd amikor a kocsiban ültünk, valami elszakadt nála és elkezdett velem ordítozni, én kiszálltam az autóból, hogy okés, inkább gyalogolok hazáig, erre elkezdett üldözni, mert meg akart ölni. én hazarohantam, de átmászott a kerítésen is, én meg közbe itt ordibáltam a szüleimnek, hogy zárják már be az ajtót és hívják a rendőrséget, mert meg akar ölni az a pasas, de ők meg csak kérdezgették, hogy _Mi van? Miről beszélsz? én meg ott üvöltöttem nekik meg sikoltoztam, vertem magam a földhöz, mindent csináltam, de nem fogták fel és közbe bejött a lakásba is, közbe egy láncfűrész volt a kezében, megfogta a lábam és végigvonszolt a teraszig, ahol meg akart ölni.
na ez nagyon durva volt.
a legszomorúbb pedig az volt, amikor azt álmodtam, hogy meghalt a nővérem kislánya kb. 3 éves korában és kiderült, hogy egy osztálytársam, akit akkoriban nem nagyon bírtam, szóval hogy ő ölte meg. viszont a szüleim és a nővérem nem tudták feldolgozni a halálát, ezért a hulláját itt tartogatták és emelgették, meg beszélgettek hozzá, meg etették, szóval úgy csináltak, mintha nem halt volna meg.
na jó ez az utolsó nagyon morbid is, de emlékszem, amikor ezt álmodtam, arra keltem fel, hogy zokogok álmomban.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!