Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a legszörnyűbb Tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legszörnyűbb Tinderes tapasztalatod?

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Megvolt a match, írtam a lánynak, visszaköszönt, írtam megint, és utána nem válaszolt többet.

Ez kétszer.

2016. febr. 28. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Babkonzervet akartak rámsózni,egy kis rozsdás szeg kíséretében.
2016. febr. 28. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:

a lány alig irt, esküdött hogy most összejöttek a dolgok, igazam van, menjünk át facebookra.

Két hét utàn pasival közös kép: "boldogság van "

2016. febr. 29. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Jókat beszélgettünk, megvolt a közös hang. Párszor randiztunk, aztán egyik nap alig válaszolgatott, nagynehezen kinyögte, hogy most nehéz helyzetben van, majd ír. Nem írt, rá 2 napra megjelent, hogy kapcsolatban van mással. Régi barátja a srác, aki addig baszott lépni, míg valakivel (jelen esetben velem) nem kezdett el kialakulni valami
2016. febr. 29. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Hétvégén volt időm tinderezni, jelölgettem pár pasit. Volt, aki rögtön visszajelölt, volt, aki csak másnap (hétfőn). A hétfő húzós napom mindig, estig vannak programjaim, így csak a metrón tudtam egy kézzel pötyögni.

Volt egy pasi, aki konkrétan hisztizni kezdett amiatt, hogy ő LÁTTA, hogy fent voltam, de neki nem válaszoltam, biztos másokkal beszélgetek. Mondtam, hogy csak megnéztem az üzenetet, és amikor volt szabad kezem, akkor válaszoltam, erre lehazugozott.

Rögtön töröltem.

2016. febr. 29. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy csak a spamek jelolnek vissza. Pontosabban ket tipus volt eddig: aki visszajelolt az nemsokkal kesobb pont ugyanazt a tipusszoveget irta (buggol a tinder, van egy uj applikacio menjunk at oda, link egy fizetos xarra), vagy egyaltalan nem irt vissza semmit a koszonesre se.

Az ilyen mi a francnak jelol vissza?

2016. febr. 29. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Megvolt a match, rám írt, beszélgettünk.. mindig írt, kérdezgetett. 1,5 hét után találkoztunk.. 1 hétre rá megint.. csók, stb stb.. aztán kijelentette, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Majd elváltunk, de rám írt. Többször találkoztunk már azóta, csók, stb.. úgy tűnik, hogy kezd is többet érezni..
2016. márc. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!