Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legszörnyűbb Tinderes tapasztalatod?
Megvolt a match, írtam a lánynak, visszaköszönt, írtam megint, és utána nem válaszolt többet.
Ez kétszer.
a lány alig irt, esküdött hogy most összejöttek a dolgok, igazam van, menjünk át facebookra.
Két hét utàn pasival közös kép: "boldogság van "
Hétvégén volt időm tinderezni, jelölgettem pár pasit. Volt, aki rögtön visszajelölt, volt, aki csak másnap (hétfőn). A hétfő húzós napom mindig, estig vannak programjaim, így csak a metrón tudtam egy kézzel pötyögni.
Volt egy pasi, aki konkrétan hisztizni kezdett amiatt, hogy ő LÁTTA, hogy fent voltam, de neki nem válaszoltam, biztos másokkal beszélgetek. Mondtam, hogy csak megnéztem az üzenetet, és amikor volt szabad kezem, akkor válaszoltam, erre lehazugozott.
Rögtön töröltem.
Hogy csak a spamek jelolnek vissza. Pontosabban ket tipus volt eddig: aki visszajelolt az nemsokkal kesobb pont ugyanazt a tipusszoveget irta (buggol a tinder, van egy uj applikacio menjunk at oda, link egy fizetos xarra), vagy egyaltalan nem irt vissza semmit a koszonesre se.
Az ilyen mi a francnak jelol vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!