Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatod szerint: lehet egy menő mobillal imponálni egy csajnak?
Vagyis volt már olyan helyzet, hogy első randin kitettél az asztalra egy méregdrága mobiltelefont és a csaj (akit fel akartál szedni) megjegyezte ábrándozó hangsúllyal, hogy: "úhh, milyen jó telefonod van, megnézhetem?"
És ez milyen mértékben járult hozzá (már ha hozzájárult szerinted) ahhoz, hogy összejöttetek és oda tudtad verni a nőnek a nagy birsalmafejűt?
Engem nem hatna meg főleg első randin, h milyen mobilja van. Nem az érdekel, hanem a személyisége, lehet-e beszélgetni vele, nem csak beszél, figyel-e..ect. Habár lehet ez plaza cicáknál bejöhet.. Meg akiket én ismerek nem izgatja, h a srácnak milyen mobilja van.
Ha megfogna benne valami nem a mobilja miatt lennék vele.
(N)
Hát szerintem ne olyan csajt keress, akinek ez számít.. az nem magad miatt fog szeretni, hanem a pénzed miatt..
Reendes csajoknál ez nem számít, de a pénzéheseknél elég sokat, meglát egy jobb telefont, és arra következtet, h tele vagy pénzzel.
Atyaég. -.-' Erre akarnál alapozni egy kapcsolatot? :DDD
Amúgy magamból kiindulva a válasz NEM.
Szeretem az okostelefonokat nagyon, de ha egy fiúnak (akivel randizom) olyan van, ami nekem tetszik, az is a telefonnak szól, nem a srácnak.
13 évesen még esetleg, de egy felnőtt nő nagyon butuska, pénzéhes liba kell legyen, ha hanyatt dobja magát egy TELEFONTÓL.
Másrészt láttam én már átlagos anyagiakkal rendelkező embert is drága telefonnal, szóval ez önmagában még nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!