Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok néha megőrülne értetek, néha hozzátok se érne, néha szerelmes lenne, néha mintha csak egy haverként kezelne?

Figyelt kérdés
És ez váltakozik.. beszélni nem lehet vele erről, alig mond valamit, csak annyit, hogy néha magával van baja, és azért viselkedik velem úgy. Én viszont szeretem őt. Ő a férfi.
2021. febr. 14. 18:08
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi jön le neki rólam, de egyébként nem viselkedek úgy, mint egy pasikra rámászós pi.a, nem ajnározom, nem kezelem istenként, de az gondolom látszik rajtam, hogy szeretek vele lenni. De ez gáz..? Ha meg nem látszik, akkor keres mást, akin látszik.. szerintem. Oké nem fogok ugrani, 10ből 8x ugrottam eddig kb.
2021. febr. 15. 15:59
 32/40 A kérdező kommentje:
Nem célom egyébként vele maradni.. nekem nem kell ez, hogy szenvedjek.. csak az érzéssel nem tudom mit csináljak. De remélem jön valaki, aki miatt nem fog többé érdekelni ő..
2021. febr. 15. 16:16
 33/40 A kérdező kommentje:
#26 egyébként én is teljesen ugyanígy viselkedek, mint a feleséged, azzal a férfival, aki nem érdekel eléggé. De belé szerelmes lettem, vele nem tudok annyira ilyen lenni. Nem ez jön belőlem.
2021. febr. 16. 07:24
 34/40 anonim ***** válasza:
77%
Nem őt szereted, hanem az érzést amit magadba generálsz ő általa. Azért tedd már fel a kérdést, mi annyira jó neked ebben a kapcsolatba? Az hogy néha ő is sugároz feléd valamit? Ugyan már. Vedd ki a játékból a szexet. Veled maradna? Ha valakit érdekelsz, az igen. Sajnos van egy vonzereje a szenvedésnek, PONTOSAN ezért fut zátonyra hosszútávon sok sok kapcsolat, ezért maradnak benne az emberek olyan párkapcsolatokba, ami inkább már mérgező. Az is sajnos, hogy ha az egyik félnek kényelmes a másik, az fölénybe kerül, azt a felet egy szakítás sem fogja igazából megviselni, max az egóját. Nekem már nem kell nők után futkosnom, de 80% racionalitás 20% érzelem alapján döntenék így 40 felett. Lehet hogy 90-10 lenne az arány ha jobban belegondolok. Ez fiatalon pont fordítva van, sőt, 0-100%, ami oda vezet ahol most te vagy.
2021. febr. 16. 12:10
 35/40 A kérdező kommentje:
Én azt szeretem benne, hogy iszonyatosan működik köztünk a kémia, ez nagyon ritka, alig volt eddig ilyen férfi az életemben. Másrészt kedves velem, és sajnos az már csak a múlt, hogy láttam rajta, hogy odáig van értem.. néha még visszatér ez belé, de ritka.
2021. febr. 16. 12:18
 36/40 A kérdező kommentje:
De egyébként a célom az, hogy valahogy elmúlasszam az érzéseket magamban, mert ez nem egy jó kapcsolat sajnos.. tudom én is.. de ez nem olyan dolog, hogy ma még oda vagyok érte, holnap pedig már nem érdekel..
2021. febr. 16. 12:20
 37/40 anonim ***** válasza:
Működik a kémia? Az kb. annyi, hogy szexelsz vele. Ennyi? Ennyire akarsz alapozni? Nagyon fiatal lehetsz te még. Tudod mennyien cseszték el az életüket a "kémia" miatt? Úgy igazából a "kémia" a legnagyobb csapda egy ember életében, majd amikor már annyira kiábrándul a másikból hogy az sem működik már, rádöbben hogy mennyi időt pazarolt el. Akkor már tisztán, objektívan fogod látni azt az embert, akit a "kémia" miatt nem láttál. A kémia az egy büdös nagy semmi! 5 perc alatt találhatsz olyat, akivel megvan a kémia. Nőként minden újjadra kapsz 30 pasit. Férfiként meg a kémiának alig van szerepe, ugyanis egy férfi 10 másodperc alatt érzi is a kémiát. Azt tudtad hogy a nők ilyenkor bemesélik maguknak hogy mennyire jó az a pasi, meg hogy szeretik őt? Na, ennek semmi köze az igazi szeretethez. Óóó, jól néz ki, dugnék vele, mi lenne velem nélküle... persze ez a mi lenne velem nélküle is üres frázis, inkább így hanzana reálisan: hát kivel dugnék ha ő nem lenne? Hallgass rám! Te nem kapcsolatban vagy, hanem alárendeled magad a szexuális vágyaid miatt ennek a srácnak. Ő is érzi ezt, meg lehet effelől nyugodva. Pontosan ezért viselkedik így! Nem szeret, de azt sem szeretné ha elveszítené a fix ingyen szexet. Ahogy ez a pasas viselkedik minden, csak nem egy odaadó, szerető férfi. Mit veszítenél vele? Elárulom: SEMMIT! Esélyt adnál magadnak egy normális kapcsolatra. Lesz az is, majd akkor meglátod és átérzed miről beszéltem most.
2021. febr. 16. 15:11
 38/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal, és volt már normális kapcsolatom. Ha most leírnék minden fontos dolgot lenne a nap.. azért nem érted valószínűleg a helyzetemet. Lényeg, hogy az első fél évben teljesen más volt a szóban forgó férfi. Én abba az énjébe vagyok szerelmes, és nem tudom elhinni, hogy nem lesz újra olyan. Néha olyan, ilyenkor kap el a remény.
2021. febr. 16. 15:45
 39/40 A kérdező kommentje:
*lemenne a nap, bocsi
2021. febr. 16. 15:45
 40/40 anonim ***** válasza:
Azóta el hagytad már ezt a pasit aki úgy szorakozik veled mint macska az egérrel?
2021. márc. 22. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!