Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így viselkedik aki szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így viselkedik aki szerelmes?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal, mostanában nagyon sokszor veszekszünk

A napokban mondott olyat,ami különösen bántott engem,mert én valahogy másképp gondolkozom erről

A megismerkedésünkkor sportoltam, rendszeresen jártam edzőterembe és sportosabb voltam. Az elmúlt pár hónapban felszaladt rám pár kiló( kb.4-5) nem drasztikus, lett egy kis hasam és egy picit combosabb lettem,mint voltam ez tulajdonképpen eloszlik rajtam mert 180 cm magas,nő vagyok.

Sokszor képzi vita tárgyát nálunk,hogy szerinte más vagyok,mint akit megismert mert nem sportolok és neki egy olyan nő aki nem sportol nem kell

Aki nem akar az életben haladni,csak eltunyul

Nem azért nem sportolok,mert megelégszem magammal, törekedni akarok a jobbra, de jelenleg minden este 10 órakor jutok oda,hogy foglalkozzak magammal,felkeszüljek a következő napra

Megértem az ő álláspontjàt,hogy úgy ismert meg,úgy tetszettem neki

De ha valóban szeret, akkor elfogad és támogat a fontosabb dolgokban,mint például,hogy munka utàn leülök és tanulok,mert a jövőm múlik rajta,minthogy felszínesen a külsőmmel foglalkozom,hogy másnak tetszek és megfeleljek

Az előző kapcsolatàban a barátnője sokat hízott, több 10 kilót

De nem hiszem,hogy ez indok a viselkedésre,főleg,hogy ő sem sportol rendszeresen

Amit mondd,hogy ne változz meg,maradj aki voltál, az igaz,mert az illető abba szeret bele,aki vagy

De azt hiszem a szerelem a támogatásról és az elfogadásról is szól, arról,hogy építsük és ne romboljuk egymást

2021. febr. 1. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

,,mert nem sportolok és neki egy olyan nő aki nem sportol nem kell"

,,De nem hiszem,hogy ez indok a viselkedésre,főleg,hogy ő sem sportol rendszeresen"

ezt nagyon jól gondolod. Ha ő nem sportol, csak szerencsés a genetikája és nincs rajta felesleg, akkor semmi joga pattogni, hogy ő sportos lányt szeretne.

Csak olyat várok el a páromtól, amit én is nyújtani tudok.

2021. febr. 1. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő sem sportol rendszeresen, akkor maradjon csöndben.

Mondd meg neki, hogy ha majd őt látod, hogy felemeli a valagát a kanapéról, akkor akár együtt is elmehettek edzeni stb.

Ha ennyire önző a csávó, inkább hagyd a fenébe, később csak több bajod lesz vele. Ha húsz kilót híztál volna, azt mondom, megértem, de így...

2021. febr. 1. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem szeret téged, ez biztos. Csak a testedet szerette eddig.
2021. febr. 1. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
24%

Felszínes és csak a külsőd miatt jött veled össze. Mivel már elmúlt a rózsaszín köd és te meg elmondásod alapján felszedtél pár kilót, ami valószínűleg nem annyi, amennyit írtál, mivel hasas és combos lettél, és egyértelműen akkor a valagad is egy nagy, lapos szétfolyt koffer lett, így már nem kellesz neki.

Fogyj le, de ne miatta, hanem magad miatt. Nem kell eltunyulni egy kapcsolatban. Ráadásul a 180 centidhez ez egy nagydarab devella állatot lehet párosítani .

Egyébként nem szeret már és ezért is kritizál. Majd lesz valaki más, akinek így túlsúlyosan is tetszeni fogsz.

2021. febr. 1. 12:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Hasas és combos nem csak akkor lehet valaki,ha 100 kiló:) valakinek ez a testalkat átlagosnak számít

Még mindig 36-os ruhákat hordok,mint eddig, csak nem úgy áll,ahogy eddig

Ennyi az egész:)

Attól mert valaki magas,nem egy devella állat

Vagy egy megkeseredett törpe férfi vagy vagy egy általad leírt nő

De nem is az a fontos, te milyen embert képzelsz mögém, hanem az,hogy mi a vélemény erről,mint viselkedésformáról?

2021. febr. 1. 12:19
 6/10 Angel3000 ***** válasza:
Kedves kérdezô! Teljesen igazad van! Nem ugy viselkedik aki Szerelmes! Ugy tûnik màr nem annyira nagy a „làngolàs“ az ô részérôl!
2021. febr. 1. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

180 centisen 36-os ruhák? :O

172 centi vagyok, 38-as ruhákkal.

Még így is elég vékony lehetsz, szóval a "pasid" egy bunkó, felszínes phöcs.

2021. febr. 1. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Aha.szal kövér vagy. Nem szeret
2021. febr. 1. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
4 Norbi, te vagy az? :D
2021. febr. 2. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez minden, csak nem szeretet, ne haragudj. Gáz a pasi.
2022. márc. 26. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!