Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedik egy szerelmes férfi? (aki nem csak a szexre hajt. )
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 22:07
1/10 anonim válasza:
nem hajt a szexre. várj fél évet és kiderül
2/10 Sulek Péter válasza:
igen amikor bepróbálkozik nem hagyod és kifog várni :) amúgy is látszik gyengédebb veled
3/10 anonim válasza:
Azt azonnal tudod, érzed, még a bugyid is felforrósodik. Ha viszont ez a kérdés megjelent benned, akkor tuti nem szerelmes.
4/10 anonim válasza:
magamból kiindulva :
mint egy félhülye
5/10 anonim válasza:
Aki udvarol, az bizony dugni akar. Ha tetszik, ha nem!
6/10 anonim válasza:
fél hülye, én olyankor egész hülye tudok lenni.
Még papírom is van róla xĐ
7/10 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, ha szexet akar.... de nem szeretném, h csak arra kelljek neki
2014. máj. 22. 22:36
8/10 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, kár, hogy nem sok válasz érkezett, mert kíváncsi lennék.
9/10 anonim válasza:
Ne légy kiváncsi...
Engem dobott 3 év után az akiért feladtam a korábbi életem.
250km -re el is költöztem vele, és olyan szinten bekattantam, hogy "sínen" volt az életem.
6 hét pszichó.
Szóval egy szerelmes férfi, akár az életét is adná azért akit szeret!
10/10 anonim válasza:
Én szívesen beszélek veled erről privátban, ha gondolod írd le részletesen, hogy mikből gondolod, hogy szerelmes az illető, vagy mi bizonytalanít el, hogy nem szerelmes...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!