Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret de nem szerelmes ?
Ezt mondta nekem a kedves párom.. szörnyen érzem magam emiatt. Ő mindenképp megakarja ezt javítani , bennem meg van minden amit egy nőben keres . És nem akar elveszíteni..
Viszont én most nagyon megzuhantam , millió kérdés futkozik a fejemben ..
( sokat hisztiztem nem tagadom...:( )
Nem voltam még ilyen helyzetben, tanácstalan vagyok. Lépjek , ne lépjek...
Azt mondta miért dobnám el , nekem ennyit ér az egész ? Teljes zavar van a fejemben.
Valószínű azért hisztiztél sokat, mert tudat alatt érezted, hogy nem vagy kölcsönösen szerelmes.
Én is pont így voltam 13 évvel ezelőtt. Nem tudtam szakítani, de nem voltam igazán boldog mellette. A viszonzott szerelmet így nem élhettem át, a fiatalságom meg eltelt.
Ha újra kezdhetném, abban a pillanatban, amikor először vágta a képembe, hogy nem szerelmes, azonnal szakítanék.
Jól teszed. Én nem hittem el, meg belekapaszkodtam a mentőövbe, amiket dobott, pl. hogy ő sosem tudott első látásra szerelmes lenni, neki ehhez idő kell.
Fél év múlva el akartam hagyni, akkor azonnal azt mondta, hogy ő már szerelmes és emiatt nem tudtam kilépni.
De később egy csomó minden azt igazolta, hogy sose volt szerelmes belém.
Pl. 4 év után egy éjszaka sötétben azt mondtam, hogy a kék szeműeknek gyengébb a szeme és erre megkérdezte, hogy neked kék a szemed? 4 éve együtt voltunk, és nem tudta, milyen színű a szemem!
Arról nem beszélve, amikor mások előtt elengedte a kezem vagy feltűnően levegőnek nézett.
Á, most már nekem csak egyszer mondhatná azt férfi, hogy nem szeret és lépnék is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!