Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret de nem szerelmes ?

Figyelt kérdés

Ezt mondta nekem a kedves párom.. szörnyen érzem magam emiatt. Ő mindenképp megakarja ezt javítani , bennem meg van minden amit egy nőben keres . És nem akar elveszíteni..

Viszont én most nagyon megzuhantam , millió kérdés futkozik a fejemben ..

( sokat hisztiztem nem tagadom...:( )

Nem voltam még ilyen helyzetben, tanácstalan vagyok. Lépjek , ne lépjek...

Azt mondta miért dobnám el , nekem ennyit ér az egész ? Teljes zavar van a fejemben.

2021. febr. 13. 23:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Azért én fentartásokkal kezelnem helyedben ezt az egészet.

Az oke,hogy nem volt egy kedves kijelentés a részéröl,és sértö is,de azért a szerelem definíciója egy kicsit tág fogalom.Megmondom öszintén,hogy volt már példa a részemröl is,olyan gondolat ,hogy vajon ez a szerelem?

Vagy van ennek valami fokozata?És meddig tart,és honnan nem az?

Aztán azt is tapasztaltam,hogy nem mindenkinél volt ugyanaz az érzés,hanem szinte mindig más volt.

Remélem inkább érzed,mintsem a szavait értelmezed enciklopédikusan.

Az jóval fonosabb!

Menj biztosra!!

2021. febr. 15. 15:47
 32/34 A kérdező kommentje:
Végül szakítottunk 😄 most gyászolok picit aztán rendbe szedem magam ! Köszönöm szépen mindenkinek ... :( ❤️
2021. febr. 15. 21:44
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó döntés. Ha a lányom lennél, neki ugyanezt tanácsoltam volna.
2021. febr. 15. 21:56
 34/34 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyszerű :) De ő még barát is akar maradni , hogy majd ugyan úgy foglalkozik velem :D Nem normális nem tudom minek néz ...😏
2021. febr. 15. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!