Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok néha megőrülne értetek, néha hozzátok se érne, néha szerelmes lenne, néha mintha csak egy haverként kezelne?

Figyelt kérdés
És ez váltakozik.. beszélni nem lehet vele erről, alig mond valamit, csak annyit, hogy néha magával van baja, és azért viselkedik velem úgy. Én viszont szeretem őt. Ő a férfi.
2021. febr. 14. 18:08
1 2 3 4
 11/40 Noren1989 ***** válasza:
#10, szerintem az eleje màr megvan a mondandódnak...
2021. febr. 14. 18:48
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
9-es. Mondtam, végig fogod járni. Fiatal vagy, tapasztalatlan. Én azonnal otthagynám, hiszen nincs semmi ami igazából hozzá kötne. Ha majd lesz egy igazi oárod, érzékelni fogod mennyire nulla volt az, akiért jelenleg remegsz. Ahhoz hogy tudd mi az érték, meg kell tanulnod mi az ami értéktelen. 40 felett már bőven van tapasztalatom, házas vagyok, rengeteg mindenen túl vagyok már. Jelenleg már révbe értem. A téma viszont azóta is érdekel.
2021. febr. 14. 18:51
 13/40 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy nem vagyok tapasztalatlan. De ő az első, akivel úgy vagyok együtt, hogy szeretem is. Az eddigi párjaimba nem voltam szerelmes, csak tetszettek, összejöttünk, és utána ők annyira belém szerettek, hogy sodródtam az árral.. most ez megfordult.
2021. febr. 14. 18:59
 14/40 anonim ***** válasza:

Ezt a leirast tobbfelekeppen lehet ertelmezni.

Ha mondjuk regota nem szexeltunk, akkor a parom "megorul ertem", de ez azert nem folyamatos allapot. Ha reggel nagyon siet, akkor "neha hozzam sem er", csak kirohan az ajton. Amikor videojatekozunk es egymast szivatjuk, akkor "haverkent kezel". Es ez folyamatosan valtakozik.

Vannak emberek, akiknek nincs igenyuk folyamatos szeretlekezesre. Egyebkent megertelek, mert nekem is meg kellett szoknom ezt, de ha jobban belegondolsz, teljesen egeszseges.

Nalatok mi a helyzet pontosan?

2021. febr. 14. 19:13
 15/40 A kérdező kommentje:
Nálunk ezek pár hetenként váltják egymást. Tehát pár hétig kb minden nap szexelni akar, utána pár hétig hozzám se ér, pár hétig mintha nem is lenne köztünk semmi.. de azt megfigyeltem, hogy mikor ez a periódus kezdődik, az előtt mindig valamin összekapunk. Mintha a veszekedés miatt kiábrándulna belőlem. De mégse küld el, beszélünk, talizunk, de alig ér hozzám. Aztán ha kibírom, hogy ne "cseszegessem" emiatt, akkor szépen lassan újra "belém szeret". De ha utána valamin megint összeveszünk, akkor annyi, hetekig fura lesz. Persze senki nem szeret veszekedni, de szerintem ez nála súlyosabb, mivel hetekig tart.
2021. febr. 14. 19:20
 16/40 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mondja azt, hogy magával van baja, nem velem..
2021. febr. 14. 19:22
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod kidobni őt úgysem, ismerős. :(

Ő pedig nem fog változni.

Semmi baja nincs, csak nem te vagy neki az igazi.

Majd te is csak akkor dobod ki, ha rájössz, hogy kifelé kacsintgat.

Ez a magával van baja... Elég átlátszó duma.

De csak azoknak, akik már végigmentek ehhez. Szóval beállok a házas 40-es mögé a sorba. Nem lesz ennek jó vége. Tönkre fog tenni téged lelkileg és még ő fog rád széttárt karokkal nézni flegmán, hogy,, miért, mit vártál?! ".

Ne legyen igazam... :(

26/N

2021. febr. 14. 20:11
 18/40 A kérdező kommentje:
Jaj.. igen igazad lehet 17.. teljesen mindegy mit csinálok, ha kidobom azért megyek tönkre, ha nem akkor meg azért.. mindenképp rosszul járok.. fantasztikus.. :(
2021. febr. 14. 20:16
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok.

Nyáron ugyanezt éreztem. Szétmentünk, majd vissza akart jönni. Ugyanezt mondtam, hogy max koppanok, de én nem bírom nélküle. Hónapokig azért sírtam, hogy mi lenne, ha... Aztán dobjam el magamtól a lehetőséget? Áh, nem. Így hát visszaengedtem.

Kihasznált, hazudozott, átvert és nekiállt csajozni mellettem...

Elhiszem, hogy nem vagyok tökéletes én sem, de nagyon nem ezt érdemeltem 7 év után.

De mindezt valahol magamnak köszönhetem, mert tudtam én is jól, hogy nem lesz ennek jó vége. A családom is tudta. A barátaim is tudták. Nem örültek, de elfogadták a döntésemet végül. Majd néhány hónap múlva kezdhették elölről és kaparhattak megint össze a padlóról. Teljesen tönkretett ez az egész.

És persze én is hallgatt, hogy MAJD minden jó lesz, magával van baja, adjak időt, stb stb...

Úgy tűnik, a másik nőcske mellett nem érezte szarnak az életét, az biztos megérdemli a vidám énjét.

Én meg, aki önkéntes pszichológust játszottam, csak jól belém rúgott még a végére.

Egy biztos, én még 1x nem mutatom ki ilyen szinten 1 férfinak sem az érzéseimet és a lelki szennyese sem leszek senkinek. Mert úgy tűnik, aki őszinte és tiszta szívvel mindent megtesz a másikért, arra csak rongyként tekintenek.

Akkor leszek én is elérhetetlen, játszmázásós pitsa inkább.

2021. febr. 14. 21:16
 20/40 anonim ***** válasza:
55%
Én férfiként éltem át ezt. Vagyis én viselkedtem úgy mint a barátod. Hallgass ide! Én akivel így voltam, nem voltam szerelmes belé. Jó volt mind ember, jó volt mert körbeugrált, jó volt mert én voltam neki a király, jó volt mert annyi szex volt amennyit akartam. Viszont pont ez okozta azokat az állapotokat is. Kényelmes volt, biztonságos, a lány engem akart. Viszont én másvalakivel akartam volna mindezt, majd hanyagoltam. Aztán vissza mentem hozzá, mert jólesett a törődése. Aztán ráuntam, veszekedés amivel eltávolodtam. Majd kezdődött előröl. 3 év után én szakítottam. Ma már feleségem van, olyan akit mindig is kerestem. Hidd el, sokan vannak olyan kapcsolatban, ami nem kielégítő, max csak kényelmes. Gondold át a soraimat!
2021. febr. 14. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!