Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "kapcsolat"?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott egy parkapcsolat. Bo egy eve tart ez alatt kb 8 szor szakitottunk. Aztan persze mindig folytattuk.. A szikra.. Tehat a kemia, az nagyon megvan. Eros a vonzalom mindkettonk reszerol. De mas nemigazn mukodik. Tudom hagynom kene a fenebe, de valami megis nagyon vonz a holgyben.. Legutobb 3 hetig voltunk kulon. Aztan folytattuk, es most megint kulon. Szinte ugyanaz a forgatokonyv. Akkor 2 het utan hianyoztam neki, illetve a szex is. Idezem-alig vartam hogy megkeress. Kerdesem az lenne, hogy ez most is igy lehet? Hianyozhatok majd neki en, vagy csak a szex?. Abbol kiindulva, hogy legutobb igy tortent.. Nyilvan nekem sem jo kinlodni vele... De egyszeruen van benne valami,ami jo ami vonz.. Talan csak a kemia..Tehat tortenhet ugyanaz mint legutobb?.

2021. febr. 13. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem, ha egy év alatt nyolcszor szakítotok, egészen biztosan nem fog kilencedszerre is megtörténni... akkor már biztosan minden működni fog teljesen magától...
2021. febr. 13. 09:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Neharagudj, nemigazan ertem..
2021. febr. 13. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Az 1-es válaszoló ironizál. És igaza is van.

Ez nem normális, és nem is nevezném párkapcsolatnak. Ez ilyen se veled, se nélküled. Beszélj vele, hogy mégis mik a szándékai, ha csak kémia akkor ez egy szexkapcsolat megfűszerezve hisztizéssel..

Bár én a helyedben nem is kínlódnék vele, már rég elengedtem volna a dolgot.

2021. febr. 13. 09:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Ertem.. Az lelmaradt, hogy szo szerint minden rendben nincs semmi problema, es egy perc alatt bekattan, mintha 2 személyisege lenne teljesen olyan. Cuki kedves-bol, atvalt egy full masik emberre. Nagyon durva..
2021. febr. 13. 09:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kerdesem arra iranyult, hogy varhato megint a "folytatas"..
2021. febr. 13. 09:26
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Csak a természet játszadozik veletek...ne hagyjátok neki! El kell felejteni egymást gyorsan.
2021. febr. 13. 09:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekemnemigazan megy.. O elfelejt egy idore aztan sir ri,hogy hat kellek stb
2021. febr. 13. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem szikra hanem adrenalinnal fűtött érzelmi hullámvasút.
2021. febr. 13. 10:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Nulla esély van más forgatókönyvre, te is tisztában vagy ezzel. Várod, hogy kimondjuk, te pedig vitázhass, hogy "dehát...." . Azt csinálsz, amit akarsz. Ezentúl naponta 8x is szakíthattok, ha ő így képes működni, veled pedig meg lehet ezt csinálni.

Sajnos nem tudjuk azt írni, hogy szerintünk most már minden mesés lesz,hiába volna jó ezt olvasni.

2021. febr. 14. 07:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso kommentelo. A vicc az, hogy pontosan tudom, hogy igazad van. A magam reszerol nemtudom megindokolni a dolgot.. Es talan amig en kinem mondom, hogy eleg volt, ez ujra es ujra megtortenik..
2021. febr. 14. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!