Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok gyakran az exénél aludna a közös gyerekük miatt?
Figyelt kérdés
A volt párja kéri rá, hogy a gyerek miatt időnként aludjon ott. De nekem ez furcsa. Nekem is van gyerekem, de nem kérném meg a volt férjem, hogy jöjjön ide aludni miatta.2021. febr. 12. 21:24
1/13 anonim válasza:
Csak igy megy bele a szexbe a nő. Gyors numerába meg nem.
Ezt gondolnam
2/13 anonim válasza:
Hat ez eleg gaz szerintem, nala hol alszik? A kanapen vagy egyutt a haloba?
3/13 anonim válasza:
Nekem is van gyerekem, de nem kérném meg a volt férjem, hogy jöjjön ide aludni miatta.
Ez elég gáz, pedig kérhetnéd a papát erre, ennyit megérdemel, ha már felcs.nált téged.
4/13 anonim válasza:
Itt még nincs lezárva a sztori. A volt feleségnek még terve van.
5/13 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Biztos megoldható lenne az is, hogy a párodnál aludjon a gyerek és ne ő aludjon a volt feleségénél. De az már megint egy másik dolog, hogy az apuka is preferàlja ezt.
6/13 anonim válasza:
Két nőt dug a hapsi és ez így neki tökéletes. Azért megy bele hogy ott aludjon. Egyébként biztos vagy te abban, hogy a volt párja?! Nem inkább a jelenlegi párja és te meg vagy a szerető???!
7/13 anonim válasza:
Nem értem pontosan. Szerinted hogyan van? "A volt párja kéri rá, hogy a gyerek miatt időnként aludjon ott." Milyen gyerekröl van szo? A már meglévö, vagy aki esetleg ez után jön ha szorgalmasan ott "alszik"?
9/13 anonim válasza:
Ajjaj, mennyi ilyen story van. Ismerek olyat aki a volt feleséggel 20 évig járt össze az új háta mögött. Szerepet cseréltek, a szeretőből feleség lett, azután az exfeleségből szerető lett.
Nem aludni jár oda, csak téged hülyít.
10/13 anonim válasza:
Remek lehetőség ingyen kajára :) Mond meg, hogy ezentúl te is mennél és nézd meg, hogy hogyan reagálnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!