Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A b.nőm úgy lett terhes, hogy a tudtam nélkül nem szedte a fogamzásgátlót. Most mit tegyek?

Hát te egy igazán könnyen manipulálható egyén vagy, mit ne mondjak.
Asszony megcsal, szétmentek utána felcsinálod és az asszony berak a retikülbe egy sima érzelmi zsarolással. Se munkája, se családja szerinted ez véletlen?
Tovább nem foglak gúnyolni. Te döntesz, de amikor majd állnak a balhét otthon és csicskáztat mert ne nekem nem kétséges, hogy övé lesz a nadrág, akkor majd elgondolkozhatsz a döntésen, hogy megérte-e belemenni.
Szintúgy lehet nem 1 hónap, lehet nem 3 év de mondjuk 5 év múlva szétmentek akkor megérte-e belefeccelni a kapcsolatba a pénzt az időt és az energiát. Ő pedig nem lesz jobb ember, ő lesz az aki megcsalt és ő lesz az aki megzsarult... Ha pedig erre visszagondolsz ne őt hibáztasd, mert ez a te döntésed lesz mert tudtad mi a legjobb amire számíthatsz. Azt pedig talán meg sem kell említeni, ha az asszony félremegy, vagy új apukát választ ott is nyelni kell majd mint kacsa a nokedlit, mert ez sem fog tőle távol állni.
Viszont az is lehet, hogy boldogan éltek amíg meg nem haltok... ami:D Hát őszintén... Na mindegy.

Hát szar ügy... a csaj egyértelműen gerinctelen és sunyi. DE a gyerek semmiről sem tehet, arról sem, hogy az anyja egy fasz..az apja pedig ha tényleg te vagy, akkor semmilyen kötelezettség alól nem mentesít a fogantatás módja..
Szép dolog ha megpróbálsz velük maradni, bár egy rossz kapcsolat egyikőtök érdekét sem szolgálja.
Akik viszont azt írják, hogy ne fizess gyerektartást ha mégis szétváltok.. A gyerektartás a kicsinek jár, nem anyukának. Így ezt megvonni tőle sem jogilag sem erkölcsileg nem lehet. Nem illeti meg kevesebb jog mint a többi babát csak azért mert hülye az anyja. arra lehet kötelezni anyukát, hogy bizonyítsa, hogy a gyerekre költi nem magára.

Ugye tudod, hogyha nem akarsz gyereket, akkor védekezned KELL???
Igen, NEKED, létezik gumióvszer, ha nem akarod teherbe ejteni a őt, húzd rá a frkadra.
Ne tőle várd el, hogy védekezzen ;)

Utolsó:
Tablettát szedek. Megmondtam a páromnak, hogy nem vagyok idióta és szemét ribi sem, nem fogom átverni a szedéssel, és képes is vagyok normálisan szedni, de ha mégis besikerül a gyerek (akár azért, mert elfelejtettem beszedni, akár azért, mert beleesek a 0.5%-ba), akkor nem megyek abortuszra. Vagy bevállalja a rizikót, vagy húz gumit is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!