Ha nem tudtam, hogy terhes lettem és tovább szedtem a fogamzásgátlót, árt e a babának?

Ezt nem egeszen ertem. Tehat ugy erzed, hogy terhes vagy, de csinaltal tesztet, ami azt mutatja, hogy nem? Miert nem mesz el nogyogyaszhoz, hogy biztos legyel? Ha tavaly ev vegen voltal a paroddal, akkor siman latszik mar a baba huvelyi ultrahangnal, ha terhes vagy.
Szerintem nem reagalod tul, sot alul reagalod, ha nem mesz orvoshoz! A babanak az elso 3 honap a legkritikusabb es bar sokan azt mondjak, hogy a fogamzasgatlo tovabb szedese nem karos, gondolj bele - van egy gyanud, hogy terhes vagy es tovabb szedned? Szerintem ne es kerdezd meg az orvosodat, az a biztos! Ez egy komoly dolog es ne errol az oldalrol varj valaszt egy ilyen volumenu kerdesre, hanem orvostol. Lesz, aki ugyis azt irja, hogy ez igy oke, mas meg azt irja, hogy nem, de az a biztos, ha meggyozodsz rola, hogy minden rendben van, mar ha erdekel ez a gyerek teged egy kicsit is.
Elvileg ha menstruaciod mar megjott volna, arra az idore a tesztnek ki kellene tudnia mutatnia, de lehet, hogy a fogamzasgatlo zavar be...en mindenkepp orvoshoz mennek a helyedben csak, hogy megnyugodj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!