Szerintetek tényleg nem lesz baja a babának, ha speciális fogamzásgátlót szedek szoptatás alatt?
A dokin esküszik a Cerazette-re, mert abban ugye nincs ösztrogén és minimális a hormontartalma. A betegtájékoztatóban viszont az van, hogy egy része bejut az anyatejjel a kicsi szervezetébe.Nem okozok ezzel neki bajt?
Méhen belüli hormonális fogamzásgátlást (IUS) akartam, de szerinte ez jobb.
Ja, s irtó drága is. Legalábbis az én pénztárcámnak...
Szoptatás alatt ez a fogamzásgátló van + Azalia. Ezeket nyugodtan lehet szedni, nem lesz baja a babának, sem a tejnek.
Én is megvettem a Cerazette-et, aztán tovább is adtam, inkább máshogy védekeztünk. Feleslegesnek tartottam a gyógyszer szedését, úgy, hogy nincs naponta szex.
Arra figyelj ha esetleg csokkene a tejcsi,akkor ne szedd.Van akinel tejcsokkenest okoz.
Szoptatas alatt jo meg az ovszer is .
Köszi a tapasztalatokat és a tippeket!
Az első levelet beszedem, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább. Amúgy a pont az óvszer miatt szedem. Nagyon feszélyez, amikor úgy vagyunk együtt, utálom, hogy a legjobb pillanatban erre kell figyelni. Nekem nagyon kedélyromboló. Ráadásul bennem a van a félsz a balesettől...
Szerintem vissza fogok menni a dokihoz amiatt a IDS miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!