Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A b.nőm úgy lett terhes, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A b.nőm úgy lett terhes, hogy a tudtam nélkül nem szedte a fogamzásgátlót. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pedig már éppen pontot akartam tenni a kapcsolat végére, mert az utóbbi hónapok már csak szenvedések voltak.

2021. febr. 9. 08:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
55%
XDDDDDszarügy
2021. febr. 9. 08:44
 12/48 anonim ***** válasza:
66%
Hagyd ott.Majd máskor megtanulja.
2021. febr. 9. 08:48
 13/48 anonim ***** válasza:
54%
Neked is gondoskodnod kellett volna megfelelő védekezésről, ugyanolyan hibás vagy. Ha megtartja, követelheti a gyerektartást, neked pedig fizetned kell.
2021. febr. 9. 08:48
 14/48 anonim ***** válasza:
43%

#13 teljesen jogos

Ha a védekezés egyedül a barátnőd dolga volt, meg is érdemled😚

2021. febr. 9. 08:59
 15/48 anonim ***** válasza:
74%

Nem is értem itt a sok feminácit, miért kellett volna neki is gondoskodnia a védekezésről??

Tegyük fel évek óta együtt vagy valakivel, bízol benne tehát elhiszed, hogy fogamzasgátlót szed. Akkor te a fog.gátló mellett még húzzál óvszert is?? Vagy hogy képzeltétek ezt el? Annyira nagy bűn az, ha megbízok a másikban?

Undorítóak vagytok ti a kérdező barátnőjével együtt. Mondom ezt nőként.

Kérdező! Ez egy kétségbeesett próbálkozás volt arra, hogy megtartson, de hidd el, hogy egyedül már nem lesz olyan nagy lány, el fog menni abortuszra. Ha pedig kicsúszott már a 3 hónapból, akkor marad a gyerektartás, persze az apaságit indítsd el, mert arra is nagy az esély, hogy nem is te vagy az apa, csak eltartót keres a csaj. Megéri az az apasági teszt, hidd el!

2021. febr. 9. 09:02
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút elítélem a barátnőd tettét. Ugyanakkor, miért szexelsz gumi nélkülvalakivel akivel már szakítani akarsz? Semmire nincs garancia. Ha szedte volna a fogamzásgátlót és úgy esik teherbe akkor mit csinálsz? Értem én, hogy árulás és tényleg ahogy írtam, elítélendő abszolút, de ebbe is gondolj bele. Egyébként, mit tudsz csinálni? Nyilván otthagyod vele. Az apai kötelességeid viszont fennmaradnak, ez nem kérdés. Megcsináltad azt a gyereket. Ha látogatni nem akarod oké, de gyerektartást fizetned kell, akkor is ha nem ismered el a gyereket és nem teszel apasági nyilatkozatot, a csaj megindíthatja az apasági pert, és ha bebizonyosodik, hogy a tiéd, a gyerektartás mellett még a perköltséget is fizetheted
2021. febr. 9. 09:03
 17/48 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd ott. Fizetheted a tartásdíjat, minimum 18 évig. Tudom mert én is ezt tettem, mármint fizettem. Én nem tartom velük a kapcsolatot, de hogy te mit csinálsz, azt majd eldöntöd. Kitartás.
2021. febr. 9. 09:16
 18/48 anonim ***** válasza:
41%

Zseniális a femináci logika.

Még a csávó hibája, hogy a r-ibanc átverte :D

Ennyi erővel az meg a ti hibátok, ha megerőszakolnak, minek mászkáltok az utcán egyedül éjszaka :D

2021. febr. 9. 09:20
 19/48 anonim ***** válasza:
64%
De ha már nem szereti, miért feküdt le vele? XD Azért ez egy elég faramuci helyzet. Nem szeretem már a Rozit, de azért minden este beakasztom neki a lompost. Elég LOL. Mindkettő megéri a pénzét.
2021. febr. 9. 09:23
 20/48 anonim ***** válasza:
45%

19

Mióta kell szerelem a dugáshoz?

2021. febr. 9. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!