Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A b.nőm úgy lett terhes, hogy a tudtam nélkül nem szedte a fogamzásgátlót. Most mit tegyek?

Én is ezzel a lendülettel otthagynám.
Egy gyerek vállalása nem csak az egyik félen múlik, hanem kettőtöknek kell akarni.
Ha így átbszott a palánkon, én sok jót nem néznék ki belőle ezek után...

Ha a no abortusz mellett dont, akkor a ferfi kussoljon, nincs joga megakadalyozni azt! Deviszont, ha a no megtartja a gyereket (annak ellenere, hogy pl. az apa nem akarja), akkor a ferfi igyis ugyis perkaljon a gyerek utan! Undorito ez az egesz, pedig nokent irom..Kar, hogy nincs erre valamilyen torveny, mert ez tiszta @tbxas!
Nem kell vele maradni, a gyerektartast pedig majd fizetheted..

Amit akarsz, de én most otthagynám.
Elvenni semmi esetre sem venném el, mert az még szarabb lenne a gyerektartást fizetni pedig kell.
Jó tanácsnak meg... máskor használj kotont. Ha bizalmatlan vagy akkor pedig a kotont is vidd magaddal és te dobd ki a kukába:D

Ilyenek ezek a nők.
Nőbe sose bízz meg ha jó Életet akarsz.

Hagyd ott a p-csába.
A gyerektartást úgysem úszod meg, de még mindig az a kisebbik rossz, mint ezzel az aljas retek g-ci k-rvával együttélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!