Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom legjobb bartánője. Vélemények?
Csak saját tapasztalat.Volt egy kapcsolatom.A nő azóta 2 gyerekes,de még most sem tud elfelejteni.
Esszerű ugye az lenne,hogy már rég volt,meg mas élete van,nem is talalkoztunk,tehát már semmi erzés nincs.(En is változtam és tudja,hogy kapcsolatban élek.Mégis rámír.)
Pedig de!!
Ezt én sem értem,hogy miért van.
Persze felőlem semmi nem lesz.Az elettarsamnak is megmutattam a levelet.Nincs titkunk egymas előtt.
Csak néha azon agyalok,hogy milyen érzés már a férjének ez!!!
Nem tudom, hogy megcsalna-e vagy összejönne-e vele, ha lenne rá lehetősége. Fura, hogy kikapcsolja a telefonját otthon, de ennél sokkal furább dolgokat is láttam már, én emiatt nem gyanakodnék, ha mondjuk a gépe monitorját nem dugdossa meg nincs egyéb jel. De!!! Az nagyon nagy intő jel, hogy titkolózik.
Nekem is vannak fiú barátaim, nem mondanék le róluk, de ezzel kapcsolatban SOHA nem titkolóztam a párom előtt. Tudta, ha velük találkozom, tudta, mit csinálunk, rá sem kellett kérdeznie, sőt szerveztem találkát, ahol megismerkedhettek egymással. Ő is így tett az ő lánybarátaival.
Akinek nincs vaj a füle mögött, az nem fog titkolózni. Ha te vagy túl kontrolláló, és valóban ezért titkolja, és tényleg nem akarna semmit a csajtól, akkor is a helyedben azon túl, hogy magamba néznék, elgondolkodnék, hogy akarok-e egy olyan embert, aki ilyen dolgokban titkolózik ahelyett, hogy a, megbeszélné, b, inkább szakítana.
A másik csaj nem jött össze neki, így jó vagy te is. Ha a másik csaj mégis kötélnek állna, azonnal meg fogja dugni.
Szerintem jó ez így neked. Biztos jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!