Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri kitartani, vagy szakits...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri kitartani, vagy szakitsak vele?

Figyelt kérdés

Kb féléve vagyunk együtt a párommal, az elején olyan szép volt minden, szinte mindennap találkoztunk, leste minden kívánságomat, félbehagyta a teendőit miattam.

És nyilván ehhez voltam hozzászokva ...

Most viszont a félbehagyott teendői feltornyosultak, így most már kb minden napja be van táblázva, alig van szabadideje, és emiatt nagyon keveset találkozunk, ha jön hozzám, akkor is csak estére, és annyi a közös program, h megnézünk egy filmet, amin ő rendszeresen bealszik ....

Szex nincs köztünk már lassan 4 hónapja, mert fájnak a golyói időpontot kivizsgálásra meg március 3. - ra kapott.

Nem tagadom a szex, és a minőségi idő hiánya miatt eltávolodtam a páromtól.

Fogalmam sincs mit tegyek, legyek türelemmel, vagy lépjek e ki a kapcsolatból ....

Ha panaszkodom a páromnak, hogy mennyire rossz, és mennyire nem bírom már ezt, akkor rendszerint azt a választ kapom, hogy legyek türelemmel, neki is ugyanolyan rossz, de nem tud mit csinálni, ez most egy ilyen időszak, majd túl leszünk rajta, és majd lesz jobb.

De vajon mikor ...

Mikor tudtunk újra több időt együtt tölteni, és mikor tudunk újra szexelni ....

2021. febr. 2. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elmondanám hogy ha hétfőn megfájdulnának a golyóim, és keddre sem múlna el, még arra a hétre lenne időpontom magánorvosnál. Szóval ez ennyire nem játék. Más gond van ott, kisasszony! F50.
2021. febr. 3. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!