Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek tanácsadásra? Vagy szakítsak?
Párommal 7 hónapja vagyok együtt. Először észre sem vettem, hogy milyen ő valójában, tudjátok a rózsaszínköd nagyon ellepte a fejemet.
De november óta tisztán látom dolgokat. Folyamatosan azt akarja, hogy a világ minden egyes percét vele töltsem, miközben ő csak sulizik, de leginkább otthon van és semmit nem csinál, én meg suli mellett dolgozom.
Nem tudok mindennap átmenni hozzá, mert nagyon lefáraszt a munka. Ha valami nem tetszik neki, akkor egyből hisztizik, duzzog és 5 percre benémul, mint valami óvodás. (Pl. 5 napot együtt vagyunk, nem tudok mindennap 2x szexelni. Ő meg nem bír magával, és már mondtam neki, hogy nem tudok ennyiszer, akkor behisztizik. )
Legutóbbi kiakadása az volt, hogy a suli+munka miatt már csak hétvégente tudnánk találkozni, ő meg nem bír nélkülem élni, neki 4, 5 nap egy héten fixen kell, hogy együtt legyünk. Ő és én cirka 30 km-re lakunk egymástól. Ő 24 én 23 éves vagyok. Szerintem elég sokat vagyunk együtt egy héten (hétköznap is együtt szoktunk lenni), én kicsit komolyabb ember vagyok, (már volt előtte 2 barátom), de neki én vagyok minden szempontból az első barátnő.
Olyanokat is vágott már hozzám, hogy ha szakítunk akkor depressziós lesz, nem fog tudni nélkülem élni, inkább meghal. (ha ilyenek mond nekem, én teljesen bepánikolok, már szinte bűntudatot érzek, hogy nem mentem inkább át hozzá)
Az a baj, hogy már egyre gyakoribbak ezek a kiakadások nála, és engem ezzel leszív, sírok miatta, pedig szeretem, de már nem tudom mit tegyek. Menjek tanácsadóhoz? Vagy szakítsak?
23L
"hogy ha szakítunk akkor depressziós lesz, nem fog tudni nélkülem élni, inkább meghal."
Tipikus érzelmi zsaroló. Menekülj, mert végleg rádtelepszik és megfojt. Röhögd ki, aztán keress egy normálisabbat.
Te is tudod a választ.
Ha mar most ongyilkossaggal fenyeget.. Ennek nincs jövője.
Szerintem sokat elmond egy kapcsolatról, ha már 7 hónap után tanácsadásra kellene menni...
Menekülj ettől a pasitól, mert gyerekes, manipulatív és sosem lesz jobb.
Érzelmi zsarolás, kisfiús hiszti, gyenge idegrendszer... gondolom ez volt a legjobb az összes közül. 🤨
Még most dobd ki rohadt gyorsan, aztán tiltsd le mindenhol.
Rhadt gyorsan dobd ki, tiltsd le, és hogyha öngyilkossággal fenyegetőzne, akkor szólj a családjának, de te NE foglalkozz vele!
Csak a szája nagy, hisztis óvodás, nem fogja megölni magát (ha mégis, legalább nem mérgez más embert), viszont ha látja, hogy téged sakkban tart vele, akkor mindig a fejedhez fogja vágni.
red flag, red flag hátán.
1. vagy végigviszed, és évek múlva, tönrkemenve rájössz arra, hogy lelkisérült nyomorulttal SOHA többet nem kezdesz.
2. halglatsz a jó tanácsra, magadba nézel, átgondolod és rájössz arra, hogy te sem csinálnál ilyet, ez nem normális viselkedés és elhagyod. Hisztizni, sírni, fenyegetőzni fog, de túl kell tenned magad rajta.
Bármelyiket választod kemény lesz. 23 éves vagy, azt hiszem ez a 20 és 30 közötti időszak az embereknél, ahol megtanuljuk felismerni a lelki nyomorultakat, akiket messziről kerülni kell.
Köszönöm a válaszokat, segítettek vele.
Csak nem tudom, hogy mondjam el neki. Előző kapcsolatomban is én voltam aki szakított, de ez most nehezebb, mint eddig valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!