Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy szakítsak-e vagy ne? Bemutatom a kapcsolatunkat lenn. Huszonévesek vagyunk.
Nehéz kérdés, lehet a szerelem érzésében vagy bizonytalan(?). Első kapcsolatod?
Nehéz lehet eldönteni azt is, hogy a romantikus filmekben látott "szerelmes párok" esetleg befolyásoltak -e, mint annyi mindenkit (előre megkonstruált, tökéletes jelenetek, szerelem első látásra stb).
Lehet érdemes lenne először kettesben egy szakemberrel elbeszélgetni erről, aztán pároddal is.
Szerintem sokan átélnek hasonlót életük során, csak nem beszélnek róla.
Egyszerű: ha kétségeid vannak a válasz nem!
Nem szereted. Ha szerelmes lennél az egyértelmű mint egy pofon!
Exemmel pontosan ugyanígy voltunk...szerintem jobb neki megmondani a tutit.
Szerintem te nem őt szereted, csak az élethelyzeted.
Sokféle szeretet van, ne a romantikus filmek túlzásait vedd alapul.
Szereted, de ez inkább baráti, nincs benne sok testi vágy.
Ez nem feltétlenül baj. A legtöbb kapcsolatban ilyenné alakul a lángoló szerelem pár év után.
A te érzéseid is alakulni fognak, az a kérdés, hogy milyen irányba. Lehet, hogy idővel teljesen beleszeretsz. Vagy teljesen elhidegülsz.
Jelenleg nem látok akkora problémát, amin javítana egy szakítás. Te se éreznéd jobban magad, hiszen szeretsz a pároddal élni. Ő pedig fülig szerelmes, teljesen összetörné, ha előállsz azzal, hogy nem szereted.
Szakíts, látszik hogy kell még neked a tapasztalás. Idővel megtanulod, hogy egy jó kapcsolat alapja nem a lángoló szerelem. Majd meglátod, hogy mi lesz a lángoló kapcsolataidból: por és hamu.
Amire neked szükséged van, az az önismeret, mert nagyon nem vagy magaddal tisztában, és nem csak az élettapasztalat hiánya miatt. Ha elkezded magad bénának tettetni, hogy kiszolgáljanak... eléggé beszédes. Nincs kialakult személyiséged, ha lenne, azt nem tudnád úgy változtatni, mint egy kaméleon. Meg hogy most szeretem vagy nem szeretem... Vagy azért maradjak vele, mert kinyalja a sggem... Ilyen dilemmákkal, mami, nagyon igazságtalan vagy a fickóval. Nagyon kéne neked az az önismeret, hogy kifejlődjön egy önálló felnőtt személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!