Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak szerető vagy szakítsak vele?
Nem a te problémád, hogy nem áll fel neki a nejére, nem is kéne ezt rád vetíteni. Egyébként meg elképzelhető, hogy valami egyéb egészségügyi vagy lelki oka van és nem áll fel már neki senkire se rendesen.
Szerintem ezt hagyd, csak azért akar lelkizni, mert nem tud dugni és már csak ez maradt neki.
Egyikőtök sem érdemli meg, hogy felhőtlenül boldogok legyetek. Mind a ketten átcsesztek egy harmadik személyt, hogy van így képetek tükörbe nézni?
Váltatok volna el, nem az a szégyen, hanem amit műveltek. Legalább a 'párjaitok' is ennyi idő alatt találhatott volna olyan személyt, aki tényleg szereti.
Már nem akar tőled semmit. Megunt és szabadulni akar tőled úgy, hogy ilyen dumával áll elő, nehogy kitálalj.
Valószínűleg talált friss szeretőt is.
Csak simán be van tojva, hogy nem fog tudni szexelni akkor se a nejével, ha nincs más. Ez a "lelkizés" szerintem annak a szinonímája, hogyha nem jön össze a nejével a dolog, akkor visszakússzon hozzád. Valószínűleg rájött, hogy öreg korára egyedül marad, ha nem rakja tovább az asszonyt és nem tartja fenn a látszatot, de azért ott a kétely benne, hogy mégse fogja bírni vele tovább és kell egy B opció.
Ez a pali iszonyat töketlen és kicsit röhejes is, nem igazán értem, hogy miért akarsz foglalkozni vele.
Nem akar szabadulni tölem, nem akar elveszíteni,úgy, ahogyan a családját sem. Azért akar otthon is teljesíteni,hogy ne legyen gyanú, ne legyen feszültség. De mivel nem az asszonyt akarja, így kötelességből nehéz neki ezt megoldania.
És itt jövök én a képbe, hagyjam el, hogy akkor talán megoldja az otthoni problémáját, vagy várjak és majd lesz valahogy? Megértem őt, viszont igy már elég fura ez a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!