Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak szerető vagy szakítsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak szerető vagy szakítsak vele?

Figyelt kérdés
22 éve van férjem, 2 éve pedig szeretőm is.Nagyon szeretjük egymást de a családot egyikünk sem akarja elhagyni. Minden rendben működött eddig, azonban pár hete kezdtem úgy érezni,hogy a szerelmem távoldoik tőlem. Rákérdeztem és hosszas beszélgetés után elmondta, hogy a családi béke fentartása érdekében szeretne a feleségének is megfelelni de nem tud.Itt jegyezném meg, hogy kb fél évente fekszik le a feleségével és én is kb fél évente a férjemmel. Neki nehezebb a dolga, hisz a férfiaknál ugye látható és érezhető a vágy csökkenése.Ez neki elég ciki,lelkileg is megviseli.Próbál engem a háttérbe szorítani,hátha így könnyebben megtudja tenni a házastársi kötelességét. Nem kívánja az asszonyt de arra törekszik,hogy néha-néha rossz érzés nélkül tudjon vele szexelni.Sajnálom őt emiatt, viszont fájó,rossz érzés is van bennem.Már azt is felvetette, hogy próbáljunk megmaradni egymásnak lelki úton, aztán majd kiderül hogy mi lesz a későbbiekben. Tudom, hogy nagyon szeret de most elbizonytalanodtam. Lehet,hogy engem se kíván már, csak ragaszkodik hozzám? Hagyjam a dolgokat csak úgy maguktól folyni, vagy szakítsak vele, hátha akkor majd rendezi a házasságát?

2020. dec. 9. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Vegig se olvastam a nyivakolasod. Gusztustalanok vagytok mindketten, gerinctelen fergek.
2020. dec. 9. 09:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te problémád, hogy nem áll fel neki a nejére, nem is kéne ezt rád vetíteni. Egyébként meg elképzelhető, hogy valami egyéb egészségügyi vagy lelki oka van és nem áll fel már neki senkire se rendesen.

Szerintem ezt hagyd, csak azért akar lelkizni, mert nem tud dugni és már csak ez maradt neki.

2020. dec. 9. 09:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Velem nincs ilyen problémája...
2020. dec. 9. 09:45
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Egyértelműen szeretne már normálisan a feleségével lenni. Emelt fővel engedd el. Már ha képes vagy rá, mert, aki így él, mint te, annak nem sok tartása lehet, de próbáld meg.
2020. dec. 9. 09:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt agyonspilázni. Rád unt, aztán most kúszna vissza a hitvesi ágyba.
2020. dec. 9. 10:46
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Igazából ő az asszonyra vágyik, és ezt közölte is veled. Csal valamiért tart az asszonytól, vagybaz elvárásaitól, de ez már nem a te dolgod.
2020. dec. 9. 11:01
 7/13 anonim ***** válasza:
41%

Egyikőtök sem érdemli meg, hogy felhőtlenül boldogok legyetek. Mind a ketten átcsesztek egy harmadik személyt, hogy van így képetek tükörbe nézni?

Váltatok volna el, nem az a szégyen, hanem amit műveltek. Legalább a 'párjaitok' is ennyi idő alatt találhatott volna olyan személyt, aki tényleg szereti.

2020. dec. 9. 13:14
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Már nem akar tőled semmit. Megunt és szabadulni akar tőled úgy, hogy ilyen dumával áll elő, nehogy kitálalj.

Valószínűleg talált friss szeretőt is.

2020. dec. 9. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak simán be van tojva, hogy nem fog tudni szexelni akkor se a nejével, ha nincs más. Ez a "lelkizés" szerintem annak a szinonímája, hogyha nem jön össze a nejével a dolog, akkor visszakússzon hozzád. Valószínűleg rájött, hogy öreg korára egyedül marad, ha nem rakja tovább az asszonyt és nem tartja fenn a látszatot, de azért ott a kétely benne, hogy mégse fogja bírni vele tovább és kell egy B opció.

Ez a pali iszonyat töketlen és kicsit röhejes is, nem igazán értem, hogy miért akarsz foglalkozni vele.

2020. dec. 9. 14:18
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem akar szabadulni tölem, nem akar elveszíteni,úgy, ahogyan a családját sem. Azért akar otthon is teljesíteni,hogy ne legyen gyanú, ne legyen feszültség. De mivel nem az asszonyt akarja, így kötelességből nehéz neki ezt megoldania.

És itt jövök én a képbe, hagyjam el, hogy akkor talán megoldja az otthoni problémáját, vagy várjak és majd lesz valahogy? Megértem őt, viszont igy már elég fura ez a kapcsolat...

2020. dec. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!