Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak szerető vagy szakítsak vele?
Figyelt kérdés
22 éve van férjem, 2 éve pedig szeretőm is.Nagyon szeretjük egymást de a családot egyikünk sem akarja elhagyni. Minden rendben működött eddig, azonban pár hete kezdtem úgy érezni,hogy a szerelmem távoldoik tőlem. Rákérdeztem és hosszas beszélgetés után elmondta, hogy a családi béke fentartása érdekében szeretne a feleségének is megfelelni de nem tud.Itt jegyezném meg, hogy kb fél évente fekszik le a feleségével és én is kb fél évente a férjemmel. Neki nehezebb a dolga, hisz a férfiaknál ugye látható és érezhető a vágy csökkenése.Ez neki elég ciki,lelkileg is megviseli.Próbál engem a háttérbe szorítani,hátha így könnyebben megtudja tenni a házastársi kötelességét. Nem kívánja az asszonyt de arra törekszik,hogy néha-néha rossz érzés nélkül tudjon vele szexelni.Sajnálom őt emiatt, viszont fájó,rossz érzés is van bennem.Már azt is felvetette, hogy próbáljunk megmaradni egymásnak lelki úton, aztán majd kiderül hogy mi lesz a későbbiekben. Tudom, hogy nagyon szeret de most elbizonytalanodtam. Lehet,hogy engem se kíván már, csak ragaszkodik hozzám? Hagyjam a dolgokat csak úgy maguktól folyni, vagy szakítsak vele, hátha akkor majd rendezi a házasságát?2020. dec. 9. 09:31
12/13 anonim válasza:
Akármilyen kiábrándító, nem árt tudni, hogy a szerelem mindössze egy hormon mix. Ezek a hormonok fél-két év alatt bomlanak le. A "párodnál" ez megtörtént.
13/13 A kérdező kommentje:
11-es Nem, még csak 45. De miért, szerinted számít ez ebben a helyzetben?
2020. dec. 18. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!