Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat nagyon zavarja hogy sokszor hangosan szellentek. Tartsam vissza vagy mit ár el?
Figyelt kérdés
Nállunk otthon mindenki nyugodtan fingott. Nem az asztalnál de senki nem szégyelte mert természetes dolog. Én ilyen tipus vagyok. És már sokszor tett megjegyzést meg sóhajtozott. Szégyenlem kellene magam azért ami természetes dolog? Egyszer viccből rápukiztam - viccesen! - majdnem szakított. Szerintetek ez normális dolog?2021. jan. 27. 18:26
31/35 anonim válasza:
"Púzós pipi"! :D Cukker lehetsz! Mit nem adnék egy ilyen természetes, laza, önmagát teljes mértékben elfogadó és felvállaló, megjátszásoktól mentes nőért! :)
32/35 anonim válasza:
31# Kimondta az én véleményemet is
33/35 anonim válasza:
...és az én véleményemet is kimondta a 31-es.
A kérdésre is válaszolva, szerintem nem normális dolog, amit csinál. Te ilyen vagy és mindig is ilyen voltál, ő már ismer téged egy ideje, és ha ez nem jön be neki, akkor bizony rosszul választott. Egy párkapcsolatban alapvetően azt kell szeretni a másikban, amilyen alapból és nem azt várni, hogy a kedvemért megváltozik meg folyton alkalmazkodik hozzám. (Persze alkalmazkodni is kell, de mindkét félnek, kölcsönösen, és csak a szükséges mértékben.)
34/35 anonim válasza:
"Egyszer viccből rápukiztam" ez mit jelent pontosan?
35/35 $$$$$ válasza:
Termeszetes dolog engem nem zavarna. Szerintem az se nagy dolog hogy vicböl lepukiztad. Én vettem volna a poént.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!