Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimat nagyon zavarja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimat nagyon zavarja hogy sokszor hangosan szellentek. Tartsam vissza vagy mit ár el?

Figyelt kérdés
Nállunk otthon mindenki nyugodtan fingott. Nem az asztalnál de senki nem szégyelte mert természetes dolog. Én ilyen tipus vagyok. És már sokszor tett megjegyzést meg sóhajtozott. Szégyenlem kellene magam azért ami természetes dolog? Egyszer viccből rápukiztam - viccesen! - majdnem szakított. Szerintetek ez normális dolog?

2021. jan. 27. 18:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
20%
Hát ha neked is lehet pasid akkor velem vmi iszonyatos nagy baj van 😅
2021. jan. 28. 20:41
 22/35 anonim ***** válasza:
64%

Nem kéne így kiosztani a kérdezőt ezért, szerintem tökre aranyos, nem halálos bűn még a barátjának fejére pukiznia sem, csak vicces

Miért kell ezen ennyire felháborodni?

Lefogadom hogy a felháborodók többsége csúnyább dolgokat is művel

2021. jan. 28. 21:58
 23/35 anonim ***** válasza:
13%
Hat utolso, remem holnap munkaba menet lefinganak akikkel szembe mesz az utcan! Tudod..aranyosan, viccesen..
2021. jan. 28. 23:06
 24/35 anonim ***** válasza:
Èb csak olvasgatni jöttem ide,de a kommentektöl bexartam..🤣🙂
2021. jan. 29. 04:16
 25/35 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy meg nem tök mindegy, hogy ki mit ír, meg kinek mi a normális?

A pasidat zavarja, pont. Most hiába írja itt a válaszolók fele, hogy normális, ha a pasidat zavarja, akkor zavarja. Nem fogja azért kevésbé zavarni, mert sokak szerint normális.

Szóval ezt a pasiddal kell rendezned, és tiszteletben tartani, hogy őt ZAVARJA.

2021. jan. 29. 09:56
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavart sosem, ha a nő fingott. Volt, aki nem csinálta illedelmességből, de volt, aki embereseket eresztgetett. Max röhögtünk. Szerintem szép és meghitt szokás egymás előtt - mellett szabadon fingani!
2021. jan. 29. 15:05
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 23#

Mivel szagvak vagyok, ezért ha egy szobát telefinganak 20-an sem érezném meg, úgyhogy nyugodtan lehet ilyet nekem kívánni

Nekem a felháborodó véleményvezérekkel van bajom akik valami gusztustalan szörnyetegnek festik le a kérdezőt, nem azzal hogy a barátja ezt nem fogadja el.

Egyetértek azzal hogy ha a barátját zavarja, akkor bizony moderálnia kell magát, ha szereti őt.

2021. jan. 29. 16:25
 28/35 A kérdező kommentje:
Régen amikor összejöttünk nem zavarta, amikor udvarolt még púzós pipinek is hívott! Csak mióta együtt élünk azóta lett érzékeny. Én nem viselkedtem másképpen akkor sem mikor még udvarolt és amikor randiztunk ő viszont megjátszotta magát mert úgy tett mintha nem zavarná. Igyekszem már vissza tartani de ez nekem kényelmetlen.
2021. jan. 29. 16:37
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
#27 akkor minek kommentelsz, ha nem tudod "aterezni" a szitut? Irnek rad valamit, de had maradjon a valaszom.
2021. jan. 29. 20:46
 30/35 anonim ***** válasza:
69%

Egy kis bűz csak nem lehet olyan szörnyű hogy így kiakadjon érte egy normális ember!

Apró kellemetlenség lehet az amit ti így felfújtok mert "mit merészel egy nő is fingani a párja előtt"?

2021. jan. 29. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!