Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat nagyon zavarja hogy sokszor hangosan szellentek. Tartsam vissza vagy mit ár el?
Nem kéne így kiosztani a kérdezőt ezért, szerintem tökre aranyos, nem halálos bűn még a barátjának fejére pukiznia sem, csak vicces
Miért kell ezen ennyire felháborodni?
Lefogadom hogy a felháborodók többsége csúnyább dolgokat is művel
Amúgy meg nem tök mindegy, hogy ki mit ír, meg kinek mi a normális?
A pasidat zavarja, pont. Most hiába írja itt a válaszolók fele, hogy normális, ha a pasidat zavarja, akkor zavarja. Nem fogja azért kevésbé zavarni, mert sokak szerint normális.
Szóval ezt a pasiddal kell rendezned, és tiszteletben tartani, hogy őt ZAVARJA.
Kedves 23#
Mivel szagvak vagyok, ezért ha egy szobát telefinganak 20-an sem érezném meg, úgyhogy nyugodtan lehet ilyet nekem kívánni
Nekem a felháborodó véleményvezérekkel van bajom akik valami gusztustalan szörnyetegnek festik le a kérdezőt, nem azzal hogy a barátja ezt nem fogadja el.
Egyetértek azzal hogy ha a barátját zavarja, akkor bizony moderálnia kell magát, ha szereti őt.
Egy kis bűz csak nem lehet olyan szörnyű hogy így kiakadjon érte egy normális ember!
Apró kellemetlenség lehet az amit ti így felfújtok mert "mit merészel egy nő is fingani a párja előtt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!