Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat nagyon zavarja hogy sokszor hangosan szellentek. Tartsam vissza vagy mit ár el?

Szerintem legközelebb fossál rá viccből, csak úgy nőiesen...
Sokáig nem fog hozzád vonzódni abban biztos lehetsz, mert már most is zavarja, jogosan!!!

Mi is fingodozunk osszevissza a barinommel, o is pukizott mar az olembe ulve stb...
Hat en nem vagyok az a szivbajos pasas aki ettol elrettenne, de biztos kozrejatszott ebben az is hogy 3 testverem van...

Én mindig nagyon feszült voltam, 1.5 éve éltem együtt a barátommal mikor elsőre kicsúszott.
Ő is el szokta engedni, és külön kérlelt hogy végre oldódjak már fel, ne legyek ennyire prűd.
Szóval ha úgy van és nem épp romantikus a hangulat, mi elengedjük. Sok éves együttélésnél szerintem ez oké, mi nevetni szoktunk rajta, nem undorodni, lehet mi vagyunk furák:’D

Olvastam ma már itt egy hasonló kérdést.
Még mindig nem azzal van a baj, hogy az ember szellent, hanem, hogy azt milyen formában teszi.
Én sosem értettem, hogy mi abban a poén vagy vicc, ha a másiknak ezt kell direktbe szagolnia, meg rászellentesz? Ez se nem nőies, se nem vicces, főleg, ha egyszer megmondta, hogy zavarja.
Én nem azt mondom, hogy tartsa az ember vissza, meg járkáljon ki a budira percenként, ha kell neki vagy ingert érez. Viszont azért szellentés meg szellentés között is óriási nagy különbség van. Ha kicsúszik a szobában, nincs abban semmi, szerintem sem kell visszatartani, érezze az ember magát otthon, ez a természet rendje. De ha valaki direkt elkezd recsegtetni, én tuti elküldeném a fenébe.
Én nekem nő létemre nagyon sokszor kell, de még itthon is ha vannak a szobában, eszembe sem jut kiengedni, kimegyek a mosdóba, vagy másik szobába.
Ráadásul van, akit a szag zavar. Én sajnos olyan vagyok(és nem, nem direkt csinálom), hogy a fingszagtól hányni tudok. Lehet rajta nevetni, de sajnos ez van. És volt már házibuli, ahol megcsapott, és elmentem a wc-be hányni. Nem tehetek róla, régóta ez van, érzékeny vagyok a szagokra.
Mi anno az exbarátommal ebből nem csináltunk problémát, de nem is szellentgettünk direktbe egymás társaságában. Volt olyan legjobb barátnőm, aki viszont rendszeresen recsegtetett a párjával, versenyt tartottak.
A te párod erre nem vevő, ezt el kell fogadni.

Szagvakként engem sosem tudna igazán zavarni, felőlem az orrom alá is finghat, legfeljebb kiröhögöm
F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!