Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ? Mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves kapcsolatom.

Jobb időszakokkal rosszabbakkal is.

Együtt élünk albérletben.

Amit tudni kell róla mindennap lecsuszik 4 5 doboz sör a szintetikus anyagokat se veti meg.

Elléggé hangulatfüggő az ember,gondolom ez ezeknek tudható be.

Kb 3 éve érzem azt h én az alárendelt szerepet töltöm be a kapcsolatban. Elég agressziv tipus bár megütni meg nem ütött meg, viszont nagyon hamar haragba tud jönni kis dolgok miatt is. Ilyenkor ha nem hallgatok hanem kimondom énis határozottan a vélemenyem egy adott dologrol ő iszonyatosan elkezd trágár szavakkal illetni mikor érzi már h nem fogom hagyni magam. Persze ez odavissza megy mert ilyenkor énse fogom vissza magam. Álltalában ő hetvegéken van itthon es kb minden hétvégém gyomorideggel telik h most vajon min fog kiakadni min veszünk őssze. A mostani hétvége is ilyen volt.

Viszont adodott egy lehetőség h elhagyjam, tesom mondta h ha pontot teszek a végére ennek akkor ő eljön velem albérletbe es amig nincs melom számithatok rá. (Virus miatt nincs melom) na most egyebként ezt is a fejemhez vágta h ő tart el holott ő könyörgött szinte h ne menjek munkat keresni menjek el munkanélkülire és ez igy is lett.

Na most lehet hogy hülyének tünök de nem tudom eldönteni h mit tegyek nehezemre esik kilèpni egy ilyen hosszú kapcsolatból viszont sokszor nem vagyok boldog és nyugodt. Anyuekhoz nem nagyon tudok menni mert iszonyú kicsi a lakàs persze valahogy megoldanánk de nem lenne tul kényelmes. Ezért örültem tesom felvetésének.

2021. jan. 26. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
A helyes döntés: menekülni egy züllött alkoholista narkóstól.
2021. jan. 26. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Tehát azért, mert 6 évet elszúrtál az életedből egy erőszakos tahó miatt, azért a legjobb döntés az, hogy akkor az egész életedet elszúrd vele?
2021. jan. 26. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Én is pont 6 év után léptem ki egy hasonló kapcsolatból. Nem bántam meg. Addig lépj míg nem késő.
2021. jan. 26. 12:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Igazából beismerem iszonyu naiv és befolyásolható kissé gyenge személyiseg vagyok és sokszor ugy alakul egy veszekedés után hogy még én érzem hibásnak magam.

A szüleim szerint pont ezért tud irányitani ami biztos igaz is ezért nehéz a döntésem és a megerösitéseket várom h legyen bátorságom elhagyni

2021. jan. 26. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

"Igazából beismerem iszonyu naiv és befolyásolható kissé gyenge személyiseg vagyok és sokszor ugy alakul egy veszekedés után hogy még én érzem hibásnak magam."

Ez elsőre lejött a kérdésedből.

2021. jan. 26. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Lépj ki ebből a kapcsolatból, mert elszállnak fölötted az évek. A fiú aligha lesz jobb. Ennek semmi jelét nem írtad. Hess, neki!

Ffi.

2021. jan. 26. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem eljött az a pont, ahol magadat kell nézd, a saját egészségeset, a saját boldogságodat, mert te is pontosan tudod, hogy ez a kapcsolat romboló jellegű.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ilyen párt képzeltél el magadnak, és ilyen emberrel akarod leélni az életedet?

Vagy pedig adsz magadnak lehetőséget, hogy megtaláld azt, aki meg fog becsülni.

Kutya nehéz egy hosszú kapcsolatból kilépni, de tedd meg már, hogy elkezded magadat jobban szeretni őnála.

Menni fog :)

2021. jan. 26. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Van egy szabad szobánk... ha gondolod akár mi is befogadunk egy időre, csak az ilyen baromtól menekülj el...
2021. jan. 27. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!