Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok alkalmas az együttélésre?
Sok évet éltem nyitottabb párkapcsolatban, összekoltozések és a másik egésznapos imádata nélkül, élveztem minden percét (28/L)
Mostani párom azonban osszeszeretne koltozni velem. Én nem. Még nem momdtam neki. Lehet a kapcsolatunk bánná mert teljesen úgy rendezte be az életét hogy az velem egy lakásban élje le. Semmi módon nem szeretnék, és szerintem ez elég ok arra hogy azt mondjam nem is fogok osszekoltozni. Számomra az az első ami nekem kényelmesebb.
Szerintetek eldogadhato a hozzáállásom?

Eszemben sincs magamhoz erőszakolni. Megértem, hogy ha más a jo nekunk, akkor a kozos jovo sem opció.
A hangsúly azon lenne, hogy az alkalmazkodas vagy a kompromisszum keresés teljes elutasítása normális hozzaállás-e? Ő mindig a kompromisszumokkal jön, én nem értem, hogy miért kellene engednem az érdekeimből...

Szerintem ezt mondd el neki is. Ha a kapcsolatotok bànja,akkor nem voltak azonosak az ezirànyú céljaitok.
Emellett: eddig hogy a fenébe nem került szóba az összeköltözés? Tudatosan tereltél, vagy nem is gondolkodtatok rajta?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!