Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan rágtam be? Vagy neki van igaza?
Figyelt kérdés
A férjem disznóvágást akar. KB december eleje óta csesztet , hogy mikor csináljuk meg. Mondtam neki, két ünnep között, szabin leszek, ő is, csináljuk meg. Á, az nem jó, n mert ő nem ér rá, meg a hely, ahol csinálnánk, azt is szabaddá kell tennie. Oké, akkor legyen jövő hét vége, de szóljon valamelyik hentes ismerősnek, hogy jöjjön el. 2 hete rágom a fülét, hogy kérdezze meg, miből mennyi kell, mit vegyünk. Ma kérdezem, mi a helyzet. Nem beszélt senkivel, a hely nem szabad, b nem is lesz valószínű. Ő nem ért rá, hogy hívja a hentest. Neki nincs ideje, de amúgy is mindenki úgy fog ugrálni, ahogy ő fütyül. A hentes készül vissza külföldre. De én vagyok minden hülye, mert b nem tudom, mit kell venni (egy disznóvágáson voltam életemben). Én vagyok a hülye, mert egy héttel az egész előtt tudni szeretném, hogy mi lesz, hogy lesz. Hogy ki jön még segíteni. Hogy hogyan készüljek. De nekem haptákban kell állnom. És mit hisztizek az egészen. Mert időnk még rengeteg. Igaz, hogy már csak az ő dolga van elmaradva, de akkor is én vagyok a hülye.2021. jan. 21. 17:44
12/14 A kérdező kommentje:
#11 én tudom, hogy hoz mindent. De december óta nem ért rá, hogy egyeztessen egy hentessel. És most majd elvárja, hogy egy hét múlvára neki valaki haptákban álljon.
2021. jan. 22. 15:38
13/14 anonim 

válasza:

"a röfi még mindig él és virul"
Ezen szakadtam:D
(Ez nem a politika rovat?:))
14/14 anonim 

válasza:

Elválnék az tuti!És nem a disznóvágás miatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!