Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen hülye? Miért csinálja ezt velem? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
18L vagyok, még soha nem volt kapcsolatom és most tetszett meg igazából valaki. Pont a legrosszabb fajta(én nem értem h vagyok ilyen hülye pont ő). Amolyan partiarc forma, semmi ambíció benne, még a helyesírásra se ad(nem vagyok egy nyelvészprof de nekem ez is számít). Elkérte a számom, írogatott néha de mindig félbehagyta. Aztán felvett msn-re de azt is úgy, h mondták neki h úgy küldjön át pár kérdőívet. Írtam ott neki és vissza se írt(én hülye 2x is írtam) ja és másnak visszaírt..Teljesen kiábrándultam magamból, hogy ennyire megalázkodtam egy fiú előtt. Én nem ilyen vagyok:S De akkor mért ír mégis üzeneteket? Miért szórakozik? Mit tegyek, h visszavágjak, és h elfelejtsem? Bocsi h ilyen hosszúra sikerült..
2010. aug. 15. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszeru csapja neked a szelet...

Hagyd a francba nem eri meg ha akarna toled valamit es ahogy mondtad h "partiarc" azok nem felnek nyomulni egy csajra, tehat ha akarna toled valamit akkor mar lepett volna.

Ne felj nem maradtal le semmirol en is 18 eves vagyok es csak 7 honapja van az elso kapcsolatom azelott nem volt senkim.

De amugy miert nincs nem vagy olyan szep vagy esetleg mas oka is van?

2010. aug. 15. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Kb most 0 önbizalmam van.

Mások szerint szép vagyok, és sokan mondták h nem értik miért nincs barátom..én nem tartom magam szépnek és elég félénk is vagyok..és pont ezért nem akartam senkivel, mert nem is jöttek be annyira és nem akartam úgy járni ahogy most..

De nem tehetnék vmit h rájöjjön h nem szórakozhat velem(tudom, h ez eddig nem úgy tűnt..)?

2010. aug. 15. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

kegyetlenül meg kell írni neki, szép szavakkal, hogy azt hitted, ő normális srác, de látod nem lehet rá számítani, így kérd ne írjon, ne hívjon.

ez egy késdöfés lesz a szívébe, hogy egy "kiscsaj" így kidobja a francba és elkezd téged tisztelni....

de ha utána amikor ír, azt látja rajtad hogy oda-vissza vagy érte, megint el fogja ezt játszani

szóval légy hűvös, nyers, igazi meghódítandó nő!

2010. aug. 15. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen csak együtt járunk egy tanfolyamra és nem mellesleg az apukájával nagyon jóba vannak a szüleim. Nem tudom, hogy mit csináljak, utána kínos lenne
2010. aug. 15. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Légyszi még írjatok, kíváncsi lennék mások véleményekre is:)
2010. aug. 15. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!