Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen hülye? Miért csinálja ezt velem? Mit tehetek ellene?
Egyszeru csapja neked a szelet...
Hagyd a francba nem eri meg ha akarna toled valamit es ahogy mondtad h "partiarc" azok nem felnek nyomulni egy csajra, tehat ha akarna toled valamit akkor mar lepett volna.
Ne felj nem maradtal le semmirol en is 18 eves vagyok es csak 7 honapja van az elso kapcsolatom azelott nem volt senkim.
De amugy miert nincs nem vagy olyan szep vagy esetleg mas oka is van?
Kb most 0 önbizalmam van.
Mások szerint szép vagyok, és sokan mondták h nem értik miért nincs barátom..én nem tartom magam szépnek és elég félénk is vagyok..és pont ezért nem akartam senkivel, mert nem is jöttek be annyira és nem akartam úgy járni ahogy most..
De nem tehetnék vmit h rájöjjön h nem szórakozhat velem(tudom, h ez eddig nem úgy tűnt..)?
kegyetlenül meg kell írni neki, szép szavakkal, hogy azt hitted, ő normális srác, de látod nem lehet rá számítani, így kérd ne írjon, ne hívjon.
ez egy késdöfés lesz a szívébe, hogy egy "kiscsaj" így kidobja a francba és elkezd téged tisztelni....
de ha utána amikor ír, azt látja rajtad hogy oda-vissza vagy érte, megint el fogja ezt játszani
szóval légy hűvös, nyers, igazi meghódítandó nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!