Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kocka, mit tehetek ellene?
A barátnőm már hónapok óta játszik a számítógépen meg konzolon. Már így is mertem meg, de amióta együtt vagyunk, egyre jobban elhanyagol.
Karácsonyra én hülye vettem neki a konzoljához egy Kinect nevű webkamerát és onnantól kezdve még jobban bele van merülve a játékba, 2 hete nem is szeretkeztünk, mert nincs ideje találkozni és velem tölteni az estét.
Hogyan lehetne finoman levezetni a játékokról?
konkrétan mond el neki h mi a helyzet..nem kell ezzel finomkodni.
ha meg nem téged választ akkor..akkor nem téged választ..
A Kinect segítségével többen is tudtok játszani, szállj be Te is. :D
Amúgy hány éves?
Őőőő...
A kocka az programozik és nem játszik...
drága kovpet, őőőőőő a kocka játszik és nem programozik
mert ha te tudod használni a paint-et attól még te nem vagy kocka.
de amúgy meg a témához térve, én például egy idő után már meguntam a kockulást, de ez egyeseknél tarthat végtelenig szóval szerintem is beszélj vele hogy mostanába nem nagyon törődik veled stb...
A WOW kockát is kockának hívják mégse programozó.
Én is sokat gépezek - nem csak játszom, a barátom meg nincs oda annyira érte, szóvá is tette, mondjuk ő se keveset netezik.
Mi megpróbálunk közös progikat szervezni ami mindkettőnknek tetszik, elmegyünk erre-arra, főzünk, sörözünk, vásárolunk, filmet nézünk.
Mit szeret csinálni? Próbálj meg vmi olyan programot szervezni amit nagyon szeret, az hátha kimozdítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!