Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki teherbe esik és a férje kiszeret
ezért belőle?
Vagy sokkot kap, a hír hallatára, de majd átmegy ez a
sokk idővel és minden rendbe jön?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Én 24 éves vagyok, ő 21. Néha veszekedtünk, de a kapcsolatunkban nem volt semmi nagyobb gond. Mindig mondta, mennyire szeret. Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Azóta nagyon ritkán mondta, h szeret. Először azt mondta, semmiképp se leszek egyedül, majd hogy ne legyen lagzi iratkozzunk össze, többször is elmentünk, sor volt, majd zárva voltak, mintha az Isten nem akarta volna megengedni, h összeiratkozzunk. Utána pedig teljesen másképp viselkedett velem. elkezdett a faluba járni, császkálni fiúkkal reggelig, majd bocsánatot kérni, én persze reggelig nem aludtam sirtam. majd azt mondta összezavarodott, de úgy érzi már nem szeret engem. Kitettem a szűrét, és visszajött mégis. Minden nap mást mond, nem tudja mit beszél. Vajon a gyerek megváltoztat majd mindent, ha meglátja? Most vagyok 18 hetes terhes. félek, h most még itt van, de 1,2 honap mulva elhagy és ugy érzem nem birom ki egyedul terhesen. Lelkileg sérult vagyok amugy is, meg támaszra van szuksegem. Mit tegyek?
30: sokszor meg az a sztori, hogy a nő úgy szedi a fogamzásgátlót, mint más a tic-tacot... Ezer meg egy példa van arra, mikor a másik fél bízik abban, hogy az a szerencsétlen marha tudja használni a fogamzásgátlót, ha már az óvszert nem akarják használni, aztán elidiótáskodja és utána gci módon visszaél vele.
2021. jan. 18. 20:22
32/44 anonim válasza:
Igen, van ilyen. De itt baromira nem erről van szó. Itt a két hülye tudatosan nem védekezett már 2 éve, most meg csodálkoznak, hogy terhes.
2021. jan. 18. 20:28
33/44 anonim válasza:
Kérdező, írtam üzenetet. :)
2021. jan. 18. 20:45
34/44 anonim válasza:
Tessék, ezért mondom mindig a nagy igazságot!
"Fiatal lány mellé érett, felnőtt, FÉRFI partner kell."
2021. jan. 18. 20:56
35/44 anonim válasza:
kedves kommentelők, a kérdező azért nem érti mit nem ért a nagy többség mert határon túli. (Erdély/Felvidék/Ukrajna?) Ott ez a szokás. 18-20 évesen pattintanak pár gyereket, mert ez a megszokott. Szegény nem érti mi a baj azzal ha egy 21 éves kisfiú a "férje" és mi a baj azzal ha nem akar gyereket elvégre az apja is 18 évesen csinálta. Ott szokás hangoztatni a tanítói "diplomát" ami nem egyenlő a tanári titulussal.
Szóval itt alapvető különbségek vannak.
2021. jan. 18. 21:00
36/44 Lyon válasza:
21 évesen nem arra fog, meg nem is akar egy pali sem gondolni, hogy éjjel felkeljen egy gyerekhez, tisztába tegye, sétálni menjen vele.
Ennyi idősen az a legfontosabb, mennyi idő alatt visz végig egy játékot. Nyilván tiltakozik ellene, sajnos nem tartom valószínűnek, hogy megkomolyodna még.
31/F
2021. jan. 18. 21:30
37/44 anonim válasza:
Hol laktok, Kérdező?
2021. jan. 18. 21:44
38/44 anonim válasza:
Tanító? Tehát ennyi ésszel kisgyerekek tanítása van rábízva? Ajvé.
2021. jan. 18. 21:57
39/44 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy ezzel az érzelmi és értelmi szinttel nem kerülsz tanítói pozícióba, remélem a gyerekek tőled nem tanulnak. Komolyan érdekelne, mert szerintem sem magyarországi illetőségű vagy, hogy nálatok mi kell ahhoz, hogy tanítson valaki. (Nálunk ez a felsőoktatáshoz kötött, és itt legfeljebb a hímzőszakkörben taníthatnál)
2021. jan. 18. 22:01
40/44 anonim válasza:
Nyilván sokkolja a dolog, fel kell dolgoznia. Fiatal is még. Alakulhat ez jobbra is. Fel a fejjel. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!