Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy valaki teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki teherbe esik és a férje kiszeret ezért belőle? Vagy sokkot kap, a hír hallatára, de majd átmegy ez a sokk idővel és minden rendbe jön?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Én 24 éves vagyok, ő 21. Néha veszekedtünk, de a kapcsolatunkban nem volt semmi nagyobb gond. Mindig mondta, mennyire szeret. Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Azóta nagyon ritkán mondta, h szeret. Először azt mondta, semmiképp se leszek egyedül, majd hogy ne legyen lagzi iratkozzunk össze, többször is elmentünk, sor volt, majd zárva voltak, mintha az Isten nem akarta volna megengedni, h összeiratkozzunk. Utána pedig teljesen másképp viselkedett velem. elkezdett a faluba járni, császkálni fiúkkal reggelig, majd bocsánatot kérni, én persze reggelig nem aludtam sirtam. majd azt mondta összezavarodott, de úgy érzi már nem szeret engem. Kitettem a szűrét, és visszajött mégis. Minden nap mást mond, nem tudja mit beszél. Vajon a gyerek megváltoztat majd mindent, ha meglátja? Most vagyok 18 hetes terhes. félek, h most még itt van, de 1,2 honap mulva elhagy és ugy érzem nem birom ki egyedul terhesen. Lelkileg sérult vagyok amugy is, meg támaszra van szuksegem. Mit tegyek?

#terhesség, párkapcsolat, sokk, apaság
2021. jan. 18. 18:00
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Igen, elbeszélgettünk a gyerek témáról. Nem értem, miért nem értetek meg engem... Normális kapcsolatban éltem, minden oké volt, itt lakott, aztán meghallotta a terhességet, amikor közöltem vele, úgy közöltem, ha nem akarod, igyis ugyis megtartom, ha kell egyedül. Ekkor az volt a válasza, hogy szeret, nem leszek egyedül, minden oké lesz. Aztán összezavarodott.
2021. jan. 18. 19:20
 22/44 anonim ***** válasza:
95%

"igyis ugyis megtartom, ha kell egyedül. "

Akkor most minek sírsz?

2021. jan. 18. 19:23
 23/44 senga222 válasza:
20%

Úr Isten

Ezek a válaszok.

Szörnyen magatokra vetéttek a dolgot .

Illetve a cigányozást hanyagolni kéne mert hihetetlenül primitíven hangzik .

Kérdező a válaszodra :

A párod nagyon fiatal az ilyen pánikszerű kapuzarasi roham még idősebbeknél is előjön .Az én férjem 35 volt az első gyermekünknél ,soha nem járt el még ismerősökkel sem ithonrol ,nem voltak külön programjaink .Aztán terhes lettem elmondhatatlanul örültünk neki .A férjem 3-4 szer is elment a 9 hónap alatt a munkatársaival munka után .Tudom ez nem sok ,össze hasonlítás képest írom .Ö akkor azt mondta nekem,azért érzi a késztetést erre mert úgy érzi ez az utolsó ,és igen valahol tudtam ,éreztem miről beszél .Ez a fajta érzelmi kavarodás ,az új iránt ,a nem ismert jövő iránt ,elég nagy félelmet képes kiváltani még nőkben is nem beszélve egy 21 éves nagyon fiatal fiúból.Ez nem azt jelenti minden esetben hogy nem

szedi össze magát .Ez a félelem a felelősség vállalás iránt eleg erős a férfiakban ,félnek hogy meg tudják e csinálni ők mint családfök.

Túl sok mindenből nem választhatsz .

Vagy ki dobod örökre de próbáljátok együtt igazgatni a gyermek sorsát vagy együtt maradtok, vársz és meglátod mennyire szedi össze magát .

Bizonytalan ez valahol érthető karaktertől függően .Ez egy új élet ,akiért örökre ti vagytok a felelősek !Az egészségéért ,az fizikai ,lelki ,érzelmi állapotáért !

2021. jan. 18. 19:27
 24/44 anonim ***** válasza:
94%

Az nem egy felnőtt párkapcsolat ahol ilyen mondat elhagyja a nő száját 2 év védekezés nélküli szex után "hogy így is, úgy is megtartom". Vagyis zsigerből tudtad te is hogy nem számíthatsz rá, csak épp hazudsz magadnak.

Mi sem voltunk házasok, mikor terhes lettem. Mi sem védekeztünk, mert jön a baba ha akar. Viszont felnőttek voltunk, így örültünk mindketten mikor összejött és soha egyetlen percig nem kételkedett abban, hogy apa akar-e lenni. És mégis így is piszkosul kikezdte a kapcsolatunkat a szülés utáni első év. De fel sem merült, hogy feladjuk, küzdöttünk és megoldottuk a problémákat és belerázódtunk az új szerepekbe. Ez nem egy film.. ez a való élet, ha nem akar titeket, akkor semmi nem fog változni attól, hogy meglátja a babát.

Nyugodtan rendezkedj be az egyedülálló anyaságra, mert úgysincs más választásod.

2021. jan. 18. 19:30
 25/44 anonim ***** válasza:
69%

Magyar nyelv és irodalom tanár???

És a magyar nyelvben mikor, hol használjak az "összeiratkozni" szót? 😂😂😂😂😂

2021. jan. 18. 19:31
 26/44 anonim ***** válasza:
93%
21 évesen én is kereket oldottam volna, ha az akkori csajom bejelentette volna, hogy terhes, és így is, úgy is megtartja a babát.
2021. jan. 18. 19:35
 27/44 Noren1989 ***** válasza:
83%
Holli fàkin sit.
2021. jan. 18. 19:45
 28/44 anonim ***** válasza:
96%
2 éve vagytok együtt, és 2 éve védekezés nélkül szexeltek. Tehát szültél volna egy 19 éves kisgyereknek. Most, 21 évesen is kisgyerek. Bocs, de felelőtlenek vagytok mindketten, és a gyerek issza meg a levét.
2021. jan. 18. 20:03
 29/44 anonim ***** válasza:
45%

Fordított esetben ha a párom elém állna azzal, hogy el fog deformálódni a teste majd a végén a nyakamba varr egy életre is elég anyagi és lelki nyűgöt a megkérdezésem nélkül, tetszik-nem tetszik alapon, úgy kibsznám, mint a huzat.

Nem vagyok gyerekgyűlölő, de gyerektelen szemléletet vallok. Ha teherbe esnék és meg kellene tartanom, valószínűleg kinyírnám magam, annyira irtózok a tudattól, hogy valakitől gyerekem legyen. Nőként nagyobb ráhatásom van erre, férfiként kevesebb lenne. És megcsalás szintű árulásnak érezném, ha a párom meg akarná tartani a gyereket akaratom ellenére. Hitelt sem veszünk fel egymás háta mögött. Nem költözünk 1000 km távolságra a másik háta mögött és várjuk, hogy fogadja el. Így egy kapcsolatban csak egy féreg gondolkidik.

2021. jan. 18. 20:12
 30/44 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: egyikük sem védekezett. Míg várt a pasi, kisnyulat? Nem tudom miért kell meglepődni, hogy a védekezés nélküli dugásból gyerek lesz.
2021. jan. 18. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!