Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki teherbe esik és a férje kiszeret
ezért belőle?
Vagy sokkot kap, a hír hallatára, de majd átmegy ez a
sokk idővel és minden rendbe jön?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Én 24 éves vagyok, ő 21. Néha veszekedtünk, de a kapcsolatunkban nem volt semmi nagyobb gond. Mindig mondta, mennyire szeret. Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Azóta nagyon ritkán mondta, h szeret. Először azt mondta, semmiképp se leszek egyedül, majd hogy ne legyen lagzi iratkozzunk össze, többször is elmentünk, sor volt, majd zárva voltak, mintha az Isten nem akarta volna megengedni, h összeiratkozzunk. Utána pedig teljesen másképp viselkedett velem. elkezdett a faluba járni, császkálni fiúkkal reggelig, majd bocsánatot kérni, én persze reggelig nem aludtam sirtam. majd azt mondta összezavarodott, de úgy érzi már nem szeret engem. Kitettem a szűrét, és visszajött mégis. Minden nap mást mond, nem tudja mit beszél. Vajon a gyerek megváltoztat majd mindent, ha meglátja? Most vagyok 18 hetes terhes. félek, h most még itt van, de 1,2 honap mulva elhagy és ugy érzem nem birom ki egyedul terhesen. Lelkileg sérult vagyok amugy is, meg támaszra van szuksegem. Mit tegyek?
Ha valaki (még) nem szeretne gyereket, a párja pedig megbeszélés nélkül teherbe esik, akkor úgy vélem jogosan haragszik. Ne várd, hogy elfogadja a szituációt.
Miért nem védekeztetek? Megbeszéltétek, hogy megtartjátok, vagy te döntöttél így az ő beleegyezése nélkül?
2021. jan. 18. 18:04
2/44 anonim válasza:
Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok.
a jóistentől? miért nem védekeztetek?
2021. jan. 18. 18:06
3/44 anonim válasza:
Bizony 21 évesen elhiszem,hogy sokkot kapott.Hagyd gondolkodni!
2021. jan. 18. 18:07
4/44 A kérdező kommentje:
2 év alatt sosem védekeztünk és nem estem teherbe, de azt mondta mindig, h ő velem képzeli el az egész életét , ésha jön a baba, akkor majd jön. Áprilisban leszek 25 éves, megigérte nekem, ha 25 leszek akkor a legnagyobb ajándékot adja nekem, és addigra csak összejön nekunk. Mikor meg összejött, azota megvan bolondulva. Szeretlek, nem szeretlek, járkálás, bocsánatkérés, egyik nap összeiratkozzuk, másik nap legyek egyedül. Abban reménykedek, h ez csak egy átmeneti sokk.
2021. jan. 18. 18:08
5/44 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Nem vagyunk jósok. De 2 év után megtartatni felesleges volt. Gondolhattad volna 24 éves ésszel hogy ez lesz. Ilyen korai kapcsolatban, ilyen idős sráccal, egy teherbeesésnél el kell azon is gondolkodni, hogy egyedül is végig tudod e csinálni. Te nem gondoltad végig, itt a böjtje. Nem kellett volna neked ez a gyerek, de most már lesz valahogy.
2021. jan. 18. 18:08
6/44 anonim válasza:
18 hetesen már semmi mást nem tehetsz, mint hogy végigcsinálod. Te 25 leszel mindjárt, ő 21, ebben a korban nagyon sokat számít ez a pár év. Neked kellett volna több eszednek lennie.
2021. jan. 18. 18:12
7/44 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, a legnagyobb jóindulattal, de nagyon felelőtlen és butus vagy.
Még örökbe adhatod majd a babát, de gondolom nem fogod megtenni.
El fogod tudni tartani egyedül?
2021. jan. 18. 18:13
8/44 A kérdező kommentje:
Vannak szüleim, majd segitenek, támogatnak mindenben. csak nem tudom, egyedul hogy birom ki.
2021. jan. 18. 18:15
9/44 anonim válasza:
Mi az az összeiratkozni? Ha házasodni akartok, arra előre kell időpont, nem lehet csak úgy oda menni, akkor sem, ha nincs lagzi.
Ő még nagyon fiatal. Szinte gyerek. Lehet, hogy szívesen eljátszott a baba gondolatával, de így, hogy komolyra fordult a dolog, nyilván beijedt. Egy 21 éves fiú még nem akar gyereket, és ez tök érthető. Beszéld meg vele, hogy döntse el, mit akar. De valószínű ezt a gyerekt egyedül fogod felnevelni.
2021. jan. 18. 18:17
10/44 anonim válasza:
Egy átlagos(persze mindig vannak kivételek) mai 21 éves pasi teljesen alkalmatlan még az apa szerepre. Egy érett férfi nem így viselkedik ha a párja terhes lesz. Szinte egész biztosan egyedül maradsz. Egy baba soha nem oldja meg a problémákat, hanem épp hogy nehezít rajtuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!