Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nös pasik! Ti miért csaljátok az asszonyt?
"honnan tudod?!tartottad a gyertyát?!!!és már irtam,hogy nem sértödött kérdés,mert mégegyszer irom 21L vagyok és független.Ez nem sértödés,hanem felháborodás!!!"
összevesztek apu berugott és akk mondta
Kedves Kérdező!
Biztos a felfogásom miatt tűnhet úgy.
Sok mindent képes vagyok tolerálni.Érdekes elképzelésem van az életről,kapcsolatokról:))
Nős férfiak miért csalják a feleségüket?
A szüleim házassága azért ment szét, mert az édesanyám egy velem egykorú férfival jött össze két éve. Apa mindig az a hűséges típus volt. Szerencsére a testvéremmel már felnőttek voltunk, szóval ránk nem volt akkora kihatással.
26/N
Az én családomban is úgy volt, hogy anyu csalta meg aput, nem pedig fordítva. Ezért is írtam egy korábbi hozzászólásomban, hogy nem kell általánosítani, mert a nők is kb. ugyanannyira hűtlenek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!