Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem elmondani a pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani a pasimnak, de megoldani sem tudom. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon kínos a dolog. Baromi rosszak a fogaim, csak nem látszik. Az első fogaim rendben vannak, az őrlők közül 4 nincs meg, egyet kihúztak, 3 ínyig letört. Kb, időzített bomba. Nem tudom kell erről beszélni? Összeköltöztünk, közös kasszánk van, ha ez berobban, közösen fogjuk fizetni a kezelést, de azt meg baromira szégyellném. Mit mondjak neki? Vagy ne mondjak semmit? (Mosok fogat.)

2021. jan. 17. 14:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%

Ha pedig nincs rá pénzed, így jártál... tehát a közös kassza alatt eltartatod magad - hisz tanulsz! - aztán elvárod, hogy beleadjon a fogaiba is?

Tyű, te kis golddigger ;)

2021. jan. 17. 17:16
 22/31 anonim ***** válasza:
91%

Vegyél fel hitelt, komolyan mondom.

A te fogad, nem a pasid foga. A te szádban van.

Maximum kölcsön kérhetsz a barátodtól, amit utána szorgalmasan törlesztesz is.

2021. jan. 17. 18:24
 23/31 anonim ***** válasza:
66%

Számomra nagyon durva, hogy jegyesek és ilyen dolgokról nem esett szó soha.

Nekem a pasim még nem is a vőlegényem, mégis pontosan tudom, hogy hány rossz foga van, hány van gyökérkezelve, pótolva stb. Ő is tudta, mikor elmentem életem első fogtömésére.

Az meg a másik, hogy kvázi házasságba ugranál bele azzal, hogy x száz ezer forintot kell majd kifizetned arra, hogy nem jártál rendszeresen fogorvoshoz. Személy szerint elég szarul esne, ha összeköltöznék valakivel, eljegyez, közös kassza miegymás, majd mondaná, hogy na Szívem, akkor kiveszem az összes megtakarításunkat, mert most hogy így ketten vagyunk végre ki tudom fizetni a fogorvost, amit 10 éve halogatok.

2021. jan. 17. 19:00
 24/31 A kérdező kommentje:

Bocs, de ha arra nem veszitek a fáradtságot, hogy visszaolvassatok, ne osszátok már azt észt.

1. Nem tanulok.

2. A pasim NEM pénzes. De ha én is fizetném, akkor os "közös" lenne a költség, mert egy kasszán vagyunk.

3. Nem én hanyagoltam el, hanem azok a lumpenproletárok, akik felneveltek.

Nekem a fogaim hiányoznak, nektek a homloklebenyetek, nem cserélnék.

2021. jan. 17. 19:11
 25/31 anonim ***** válasza:
89%
De ha össze fogtok házasodni, akkor ilyen dolgot hogy nem tudtok megbeszélni? Miről beszélgettek akkor, az időjárásról?
2021. jan. 17. 19:40
 26/31 A kérdező kommentje:
Van bőven témánk a környezetvédelemtől az orosz diktatúrán át a közbeszerzési csalásokig.
2021. jan. 17. 22:16
 27/31 anonim ***** válasza:
92%

De ami titeket érint, azt persze nem beszélitek meg :D vicc

Legalább tudod hogy hol/mikor született vagy csak a bolsevikok puccskísérletének időpontját tudod?

2021. jan. 17. 22:28
 28/31 anonim ***** válasza:
70%

5 éve élek együtt a párommal, de nem értem, miért kellene közös kasszán lennünk. Vagy nálatok ez mit jelent? Nekünk saját számláink vannak, nem dobjuk be egy kalapba a havi jövedelmeinket. Persze együttesen járulunk hozzá a közös életünkhöz, de nem számolgatva, hogy ki ad többet a közösbe.

Na, de a kérdésre válaszolva: ha nincs pénzed több, kisebb körben rendbe tetetni a fogaid, akkor ez miért most probléma? Mert a közös kassza révén már lesz? :)...

Pszichológusra volt pénzed, de fogorvosra nem?

2021. jan. 17. 22:47
 29/31 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted. Az én szüleim szerencsére "normálisak" voltak, úgyhogy ők a szájhigiéniára is elég hangsúlyt fektettek, az alapjait belém nevelték és biztosították a szükséges dolgokat, hordtak fogászatra is, rendszeres ellenőrzésekre és mindig megcsináltattuk, amit éppen kellett stb. Viszont azzal nem lehetett mit kezdeni, hogy borzalmas a genetikánk - az egész család a fogaival küzdött és küzd. Én is egészen pici gyerekkorom óta folyamatosan járok fogorvoshoz, mert mindig van valami probléma hiába ápolom. Össze nem merném számolni, hogy eddig mennyi pénz lett ráköltve, mert szerintem mentem elájulnék... Nekem szerencsére nem voltak problémáim a fogászati kezelésekkel, tehát nem féltem tőle, nem volt nagyon negatív tapasztalataim stb., de az anyagiak már többször közbeszóltak. Amíg a szüleimmel éltem és eltartottak, addig egyszerűbb volt a helyzet és ezzel nem volt gond. Viszont amióta egyedül élek és saját magamnak kell többek között ezt is finanszíroznom, azóta már nem kevés fejtörést okozott. A kisebb kezeléseket most is mindig megcsináltatom, de pl. egy fogpótlás már nagyobb dió és nálam eddig erre még nem került sor, mert egyszerűen nem engedhetem meg magamnak (nekem 2 fogamat távolították el eddig). Gyűjtök rá és szeretném majd egyszer megcsináltatni, de hogy erre mikor fog sor kerülni az egyelőre sajnos nem tudom.

Én azt javaslom, hogy legyél őszinte a pároddal és ezt vállald fel, mondd el neki, mert szerintem ezen egyrészt nincsen takargatnivaló vagy szégyellnivaló, másrészt pedig ő is tud neked segíteni, tud téged támogatni érzelmileg és adott esetben akár anyagilag is (ha írod, hogy közös kasszán tervezitek). Nekem nagyon sokat segített az, hogy találtam egy olyan fogorvost, akiben megbízom és azóta szinte már-már szeretek hozzá járni. Mint írtam nagyon rossz tapasztalatom szerencsére nem volt, de volt rosszabb fogorvosom is és jobb is, nem könnyű megtalálni a számodra megfelelőt. Még olyan kis hülyeségek is sokat számíthatnak mint pl. a környezet. Valamint biztos vagyok benne, hogy a párod is szívesen elkísér, ha mondjuk ez megnyugtat és számodra ez segítség, ez sem ciki! (Nekem pl. apukám félt a fogorvostól és őt is megnyugtatta, ha vele mentem, illetve a fogorvosomnál is látom, hogy rengeteg ember érkezik kísérővel.) Az pedig a jövőre nézve szintén fontos, hogy jobb rendszeresen fogorvoshoz járni, szimplán lecsekkoltatni minden rendben-e, mert akkor az esetleges problémákat is apránként lehet kezelni és ez anyagilag sem annyira megterhelő.

2021. jan. 18. 00:49
 30/31 anonim ***** válasza:
40%
Vannak genetikailag szar fogak is amik törnek rohadnak hiába vannak gondozva.. nem mindenki teremet elő 1 milliót.. 140-60 ezres fizukkal nem mama hotelesként nehéz ám...
2021. jan. 19. 02:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!