Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a pasimnak, de megoldani sem tudom. Mi legyen?
Úgy, hogy elmész fogorvoshoz mondjuk?
Egy hónapban egy kezelést bevállalsz.
10 Sajnálatos, ahogyan éltél. De azt elmondanám, hogy van, akinek meg genetikailag rossz a foga,hiába mossa. Az sajnos még igazságtalanabb tud lenni.
Egyébként az iskola fogorvosa ingyen csinál kezeléseket. Szűrésen nem mondta, hogy baj van? Tb-s, körzeti fogorvos is ingyen van.
15, de mondta, sőt, beutalót vagy valami olyasmi papírt is adott a fogorvoshoz. Nem vittek el.
Nem tudok havi 1 kezelést sem bevállalni, mert nincs rá pénzem. Ha ki is szedetném a 3 csonkot - ezt látom a legreálisabbnak - hogyan pótoltassam őket?
24 éves vagyok, a párom 27. Nem járok iskolába, dolgozok, már amikor a koronavírus engedi.
Öhm, miért kéne KÖZÖSEN fizetni bármit is?
TE szépen állod a kezelést, ugyanis TE hanyagoltad el ilyen szinten a fogaidat.
Én biztosan nem fizetném a pasim fogsor rendbehozatalát, mert Ő igénytelen volt és ennyire le se tojta a dolgot évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!