Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem elmondani a pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani a pasimnak, de megoldani sem tudom. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon kínos a dolog. Baromi rosszak a fogaim, csak nem látszik. Az első fogaim rendben vannak, az őrlők közül 4 nincs meg, egyet kihúztak, 3 ínyig letört. Kb, időzített bomba. Nem tudom kell erről beszélni? Összeköltöztünk, közös kasszánk van, ha ez berobban, közösen fogjuk fizetni a kezelést, de azt meg baromira szégyellném. Mit mondjak neki? Vagy ne mondjak semmit? (Mosok fogat.)

2021. jan. 17. 14:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%

"Berobban" ?

Miért kell megvárni, amíg bármilyen probléma lesz? Szépen kezd el csináltatni, ne legyél ilyen igénytelen, aki arra vár, mikor szakad le az ég.

Ha fokozatosan csináltatod, akkor nem egyszerre lesz nqgy összeg, hanem több kicsi.

🙄

2021. jan. 17. 14:38
 2/31 A kérdező kommentje:

Miért kell megvárni, amíg bármilyen probléma lesz? - Mert baromira traumatizálva vagyok. Pszichológushoz is jártam emiatt, míg tudtam finanszírozni.

Nem egyszerre lesz nqgy összeg, hanem több kicsi - Nincs 60-70 ezer forintom egy-egy "körre". És akkor az csak az eltávolítás, a fogpótlás nagyságrendekkel több.

2021. jan. 17. 14:43
 3/31 anonim ***** válasza:
50%
Akkor meg várd csak meg, jó buli lesz erre hitelt felvenni. Csak gratulálni tudok.
2021. jan. 17. 14:45
 4/31 A kérdező kommentje:
Köszi az együttérzést.
2021. jan. 17. 14:48
 5/31 anonim ***** válasza:
92%
Közösen akkor fogjátok fizetni, ha ő beleegyez. Valószínűleg hitelt kell majd felvenned. Ugyanis el fog torlódni az egész fogsorod, ha ennyi fogad hiányzik. Minél tovább húzod, annál többe fog kerülni a kezelés.
2021. jan. 17. 14:50
 6/31 anonim ***** válasza:
76%

Hozd elő a fiúnak és mondd meg, hogy Te fizeted, még kölcsön árán is. Nehogy azt higgye, hogy a pénze miatt költöztetek egybe.

Mennyi ideje ismeitek egymást? Eddig nem vetet észre? Szerintem észrevette, de nem szólt, mert így is szeret. Ha a többi még ép, akkor nem lehet kellemetlen a leheleted, csak "szépséghiba", ha hátul foghíjas a fogsorod.

Esetleg kérj kölcsönt a megcsináltatásukra szülőktől, testvértől... Tőle csak akkor fogadj el pénzt, ha látod, hogy jószívvel felajánlotta.

2021. jan. 17. 14:56
 7/31 anonim ***** válasza:
97%
Miért is vagytok közös kasszán, ha ilyen apróságot nem tudtok megbeszélni? Én nem lennék senkivel közös kasszán, akiben nem bízok meg 110%-ig. A pénzedet meg tudod vele osztani, de ezt az apróságot hogy fogorvoshoz kell menned, ez nem? Ez elég vicces nekem...
2021. jan. 17. 15:10
 8/31 A kérdező kommentje:

Nem tudok kölcsönkérni senkitől.

Nem hinné, hogy a pénzéért vagyok vele, mert nincs neki sok.És pontosan tudom, hogy addig erősködne, míg közös nem lenne a kifizetése.

Azért vagyunk közös kasszán, mert összeköltöztünk, el vagyunk jegyezve és együtt szeretnénk leélni az életünket.

2021. jan. 17. 15:20
 9/31 A kérdező kommentje:
vagy nem vette észre vagy nem szólt. De csak akkor lehet látni ha valaki belenéz a számba az meg nem szokott megtörténni.
2021. jan. 17. 15:21
 10/31 A kérdező kommentje:

Nem akartam ezzel előhozakodni, de nagyon felidegesítettetek. Engem iszákosok neveltek fel, fogat mosni 14-15 évesen kezdtem el rendesen, addig akkor volt fogkefét ha kaptam ajándékba a suliban. Iszákosék ahelyett hogy elvittek volna orvoshoz, tömték belém a fájdalomcsillapítót ha fájt a fogam.

Most itt vagyok az össze-vissza, kirohadt fogaimmal és le vagyok hordva mindenféle igénytelennek. Kész helyzetet kaptam mert amikor hozzáfogtam a szájápoláshoz már rég le voltak törve a fogaim. Szerintetek én tehetek erről? Tudjátok mennyi fájdalmon mentem át? És most az anyagi vonzatokat is nekem kell állnom, pedig nem tettem semmi rosszat.

Úgyhogy mielőtt ítélkeztek, szerintem gondolatok bele hogy értelmes ember miért nem mossa a fogát.

2021. jan. 17. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!