Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg élősködő vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg élősködő vagyok?

Figyelt kérdés

Decemberben szakítottam a volt párommal, azóta epét hány rám mindenkinek. Soka közös ismerős, barát. 21 évesen ő volt az első pasim, 5 évet voltunk együtt. Azt mondja hogy ő kikupált engem, most meg lelépek. Megcsináltatta a fogaimat (pótlás, fogszabályzó), beiratott iskolába (OKJ, nyelviskola), lett szakmám. Hogy nem szabad a törött szárnyú madarat meggyógyítani mert elrepül.

Ez mind igaz. De én közben egyetlen pillanatra nem gondoltam hogy kihasználom őt. Ezeket ő ajánlotta fel és mi tényleg közös életben gondolkodtunk. (Ő fizikai munkás, jól keres.) De ebben az 5 évben megváltoztam, már mást szeretnék. Tetszik az egyik kollégám az új munkahelyemen és emiatt rájöttem hogy más életre vágyok.

Ez élősködés ahogy ő mondja? Mert most mindenkinek ezt mondja, próbál lejáratni! Mit tegyek, mit mondjak neki?

2021. jan. 17. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
71%
De nem ő akarta, hanem a faszi ajánlotta fel. Nem kell felajánlani, ha nem akarom, hogy elfogadják. Én egy zacskó csipszet sem kínálok körbe, ha nem akarom, hogy vegyenek belőle.
2021. jan. 17. 17:40
 72/86 anonim ***** válasza:
50%

De nem ő akarta, hanem a faszi ajánlotta fel. Nem kell felajánlani, ha nem akarom, hogy elfogadják. Én egy zacskó csipszet sem kínálok körbe, ha nem akarom, hogy vegyenek belőle.

Megáll az eszem, agyam eldobom. És ez a komment kap 100%-ot. A gyakori minden maradék hitelességét elvesztette ezzel (eddig is 1%-on volt e tekintetben). Nehogy már a pasi legyen a hibás, hogy jó szándékkal és szeretetből felajánlotta a nőnek, hogy megcsináltatja a fogait. A nőnek nem kellett volna elfogadnia. Ezek szerint már az is baj, ha valaki kedves. Bár tudjuk, a NŐK 80%-a az alpári, őket megaláz, néha fel is pofozó macsókat szereti. Sőt még a nő ad pénzt az őt semmibe vevő szépfiújának, ha az megszorul. Mert hát milyen édes a srác...nem lehet rá haradudni akkor sem, ha egy Ted Bundy féle sorozatgyilkos. Öröm megverve lenni is ő általa.

2021. jan. 17. 18:59
 73/86 anonim ***** válasza:
70%

Hát ez marhára gáz, már ne is haragudj.

Megértem, hogy ki van akadva. Rád költött egy csomót - mondhattál volna nemet is, de ELFOGADTAD -, aztán megtetszett valaki, és rájöttél, hogy jobb parti, mint a fizikai munkád exed, ezért kidobtad őt.

Gratulálok, nem élősködő vagy, hanem gerinctelen, másokat kihasználó ribizli.

2021. jan. 17. 19:08
 74/86 anonim ***** válasza:
29%
75-ös vagyok: csak szólok, hogy nőként írtam, amit.
2021. jan. 17. 19:10
 75/86 anonim ***** válasza:
18%
75-ös, és hány ilyen nő van. Szinte 3 ból 2 ilyen sajnos manapság.
2021. jan. 17. 19:10
 76/86 A kérdező kommentje:
Aki megtetszett, nem jobb parti, ezt te láttad bele, Valószínűleg azért, merte neked ez számít, ez az első gondolatod. Gratulálok! És nem, nem jöttünk össze és nem is fogunk mert nem független. De végig kellett gondolnom hogy alakulgatott ki ez az érzés. A többit már leírtam.
2021. jan. 17. 19:13
 77/86 anonim ***** válasza:
55%

Most már muszáj smúzolnod felfele mi, mert a protkó se lesz olcsó x év múlva, azt is ki kell fizettetni egy férfival. 😂

2021. jan. 17. 19:33
 78/86 anonim ***** válasza:
37%

"75-ös, és hány ilyen nő van. Szinte 3 ból 2 ilyen sajnos manapság." Manapság? Pont, hogy azt látom, egyre kevesebb az ilyen nő, legtöbbnek normális állása van, mellette elvégzi a házimunkát is otthon. Ellenben pl. a két bátyám még mindig kihasználja a szüleinket anyagilag és nem is kicsit. Közben egy rohadt karácsonyi ajándékot képtelenek venni apának és anyának. De ők elvárnak mindent. Vagy az unokatestvérem aki a saját anyja nyugdíját elveszi.

Most akkor én is írjam azt, hogy minden férfi élősködő?

Írom ezt úgy, hogy szerintem is gáz elfogadni ekkora összegű dolgot, ha nem tudod viszonozni. Tehát a kérdezőről ugyanazt gondolom, mint a bátyáimról. Nem érdekel, hogy nő. Én is voltam szorult helyzetben, nekem csak fogkőleszedés kellett volna többek között, de inkább vártam, amíg ki tudom fizetni.

2021. jan. 17. 21:06
 79/86 A kérdező kommentje:

Meddig kellett volna várnom? Még mindig nem lenne megcsináltatva és nagyobb lenne a baj.

Full egysíkúak vagytok :D Remélem soha nem tudjátok milyen ha van mellettetek egy egzisztenciálisan fix partner és akkor nem lesz ilyen gondotok, ilyen egyszerű.

2021. jan. 17. 22:18
 80/86 anonim ***** válasza:
60%

"Nehogy már a pasi legyen a hibás, hogy jó szándékkal és szeretetből felajánlotta a nőnek, hogy megcsináltatja a fogait. A nőnek nem kellett volna elfogadnia."

Akkor ez mi volt? Tesztelgetés? A férfi tette meg az első lépést, a felajánlást. Ha nem akarja, hogy elfogadja, ne ajánlja fel. Mert amikor valakinek felajánlod a segítséged, két opció van: elfogadja vagy nem. Ha csak látszatgesztus, és nem akarja, hogy elfogadják... nem gondolatolvasó a másik, hogy ezt tudja.

2021. jan. 17. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!