Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg élősködő vagyok?
Decemberben szakítottam a volt párommal, azóta epét hány rám mindenkinek. Soka közös ismerős, barát. 21 évesen ő volt az első pasim, 5 évet voltunk együtt. Azt mondja hogy ő kikupált engem, most meg lelépek. Megcsináltatta a fogaimat (pótlás, fogszabályzó), beiratott iskolába (OKJ, nyelviskola), lett szakmám. Hogy nem szabad a törött szárnyú madarat meggyógyítani mert elrepül.
Ez mind igaz. De én közben egyetlen pillanatra nem gondoltam hogy kihasználom őt. Ezeket ő ajánlotta fel és mi tényleg közös életben gondolkodtunk. (Ő fizikai munkás, jól keres.) De ebben az 5 évben megváltoztam, már mást szeretnék. Tetszik az egyik kollégám az új munkahelyemen és emiatt rájöttem hogy más életre vágyok.
Ez élősködés ahogy ő mondja? Mert most mindenkinek ezt mondja, próbál lejáratni! Mit tegyek, mit mondjak neki?
Ha mint írtad munkahelyed van akkor biztosan vissza tudnád fizetni vagy csak egy részét , már a gesztus ha egy részét megadod megváltoztatja a megítélésedet....
Akkor látná a szándék megvan a tisztességre benned. De ugylatszik nincs ha csak ezt hajtod Nemtudod megadni....
amikor azt mondta a fogorvos, hogy a kezelés kb. 2 millió lesz,
új fogsor aranybol?
Cselekvőképes felnőtt ember arra költi a pénzét, amire csak akarja.
Ha szeretne valamit a pénzéért cserébe, azt előre kell közölni.
Magától ajánlotta fel, nem a kérdező kérte, és ha kérte is volna, akkor lehet neki mondani, hogy: nem.
Vagy megint azt játsszuk, hogy a férfiak cselekedeteiért mindenki felelős, csak a férfi nem?
Az a baj, hogy ez a pasi úgy tekintett rád mint egy befektetésre. Ő ad pénzt, te meg majd örökre vele maradsz (vagy legalább addig, amíg ő akarja). Rég rossz már az, ha valaki a saját párjára befektetésként tekint, nem részvény a másik ember.
Ajándékot adni csak önzetlenül adjon az ember, úgy, hogyha nem kap cserébe semmit, akkor sem bánja meg.
A törött szárnyú madarat pedig pont azért gyógyítja meg az ember, hogy utána az repülhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!