Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen esetben is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen esetben is "lusta élősködő" a nő?

Figyelt kérdés

Ugyan van diplomám, de a párom sokkal többet keres nálam. Tulajdonképpen pénzügyileg nem számít, hogy dolgozok-e, megélnénk anélkül is simán. Arra gondoltunk, hogy esetleg akkor én ne dolgozzak, így mindent meg tudnék csinálni otthon, plusz tudnék nyelvet tanulni ami régi álmom, plusz tudnék esetleg önkénteskedni valamit és/vagy segíthetnék a páromnak a munkájában.

Mit gondoltok, ilyen esetben is semmirekellő a nő, aki csak "lehúzza" a párját?

2016. júl. 29. 15:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

" mindent meg tudnék csinálni otthon"

De akkor tényleg mindent.

2016. júl. 29. 15:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Ilyen feltételekkel szerintem teljesen rendben van.
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Semmirekellőnek, lustának nem mondanám, de egyértelműbb a helyzet, ha mindkét fél tesz az anyagiakért is. A mértéke mindegy.
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
persze a gyereknevelés más. És az is ha így egyeztek meg. Jól érezzétek magatokat egymással az a lényeg.
2016. júl. 29. 15:14
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Én egészen biztosan nem mennék ilyenbe bele, soha nem követem el azt a hibát, hogy anyagilag egy férfitól függjek. Ráadásul nekem sokkal szimpatikusabb, ha mindketten dolgozunk és az otthoni dolgokat is szépen felosztjuk, közösen csináljuk meg.
2016. júl. 29. 15:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg minden rendben, addig jó.

De ha egyszer nem így lesz...?

Akkor ott leszel kiszolgáltatva, és hirtelen el se tudsz költözni.

Vagy ha teljesen másképp gondoljátok, hogy mikor "kell" egy új ruha, fodrász.

Ne adj isten: kell-e neked buszbérlet, vagy nem, mert "úgyse jársz el sehova".

Ez csak pár dolog, amit saját keresetből akkor is tudsz fizetni, ha ő nem ad egy fillért sem.

Köztes megoldásként keress olyan munkát, ami részmunkaidős, szívesen csinálod, később az önéletrajzodban is jól mutat, és hagy időt a tanulásra és a házimunkára. Plusz segíthetsz a párodnak is, de a minimum, hogy szükség esetén referenciát ad, mint munkáltató/megbízó.

Egyébként a házimunka, ha rendszeresen végzed, napi 1-2 óra, és tiptop rend van. Főzés plusz 2 óra. Tanulás napi 3 óra (és az igen dinamikus haladást jelent!). A többi időben mit csinálsz? Halálra fogod unni magad.

2016. júl. 29. 15:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Barkácsmunka, játék a gyerekkel... És eltart az asszony? Álmaim élete hever előtted... Feltéve hogy nem jár szexmegvonással fáradtság okán... Hát ez a mennyország papi! Ki ne hagyd!
2016. júl. 29. 15:31
 8/16 Blade Bone ***** válasza:
Jó dolog önkénteskedni, de akkor ennyi erővel inkább kereshetnél pénzt is... Na mindegy, igazából nem gondolnálak semmirekellőnek, ha így lenne megdumálva. Meg hát fejlesztenéd is magad, azeg csak jó. Csak ügyesen, és ne élj vissza a helyzettel és ne tedd szét a lábaid más hapsiknak. :)
2016. júl. 29. 15:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Dehogy.

Akkor lennél élősködő, ha ezt elvárnád a párodtól, annak akarata ellenére.

Itt ez közös megegyezésen alapul, semmi kihasználás nincs a dologban.

2016. júl. 29. 15:52
 10/16 A kérdező kommentje:

"A többi időben mit csinálsz? Halálra fogod unni magad."

Írtam, tudnék segíteni a páromnak például. Minden nap sok olyan dolguk van, amihez semmi képzettség meg semmi nem kell, pl elmehetek a szomszéd városba az általuk megrendelt dolgokért, és akkor nem nekik kéne furikázni munka helyett, stb. Mindig van mit csinálni.

Igen, ez adott esetben gond lehet, hogy tőle függök anyagilag.. Viszont van nem kevés félretett pénzem, amiből meglennék, amíg nem találok munkát, de pillanatnyilag nem aggódok emiatt, nagyon jó a kapcsolatunk. De úgy érzem, meg tudnám oldani, ha történne valami.

2016. júl. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!