Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen esetben is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen esetben is "lusta élősködő" a nő?

Figyelt kérdés

Ugyan van diplomám, de a párom sokkal többet keres nálam. Tulajdonképpen pénzügyileg nem számít, hogy dolgozok-e, megélnénk anélkül is simán. Arra gondoltunk, hogy esetleg akkor én ne dolgozzak, így mindent meg tudnék csinálni otthon, plusz tudnék nyelvet tanulni ami régi álmom, plusz tudnék esetleg önkénteskedni valamit és/vagy segíthetnék a páromnak a munkájában.

Mit gondoltok, ilyen esetben is semmirekellő a nő, aki csak "lehúzza" a párját?

2016. júl. 29. 15:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat :)
2016. júl. 29. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy lusta élősködő, semmiképp. Én amondó vagyok, hogy aki ezt megteheti (van lehetősége, és a párja se bánja, stb.), az tegye is meg. Csak utána ne kezdd el azt hangoztatni, hogy neked milyen nehéz életed van, meg ne mondd azt hogy ez is munka meg ilyesmi.
2016. júl. 29. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem használod ki és önként belemegy, akkor nem vagy élősködő, mert megegyeztetek.

Amúgy az emberek többsége vígan elülne otthon és így élne, erre mások mindig irigyek lesznek.

Személy szerint engem zavarna a dolog. Egész nap melóznék, alig lenne szabadidőm, cserébe a feleségem azt csinálna, amit akar? Nem tartanám túl korrektnek. Persze, örülök, ha jól érezné magát, de azért ez túl kettős. Nagyon-nagyon talán akkor mennék csak bele, ha cserébe otthon tényleg mindent megtenne. Bevásárlás, programok szervezése, számlák intézése, munkában otthon segítség és minden egyéb apróság.

De azt mondom, hogy ezekhez tényleg jó anyagi helyzet kell. 10-20 millió, mert azért ha gyerek lesz, sok pénz kell. Előny, ha saját házzal indulhat.

(Amit észrevettem, hogy sok ilyen párkapcsolat vége lett válás. Elsőre jól hangzik, hogy egész nap otthon van az ember, de sokan megunták a társaság hiányát és kerestek valami pótlékot.)

2016. júl. 29. 16:48
 14/16 A kérdező kommentje:

ma 16:48

A párom imádja a munkáját, nem hiszem, hogy a takarításra/főzésre irigykedne :D

Munkában is nagyjából egyedül lennék, szóval a társaság hiánya nem lenne újdonság, sőt, így még többször is láthatnám a párom napközben :)

2016. júl. 29. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem dolgozz részmunkaidőben és egy két házimunkát rábízhatsz a férjedre is mellé. Szerintem sem az a veszélye, hogy eltartottnak érzed magad, hanem úgy fogod érezni, hogy kiszolgálod mikor elveszed előle a koszos tányért, mikor beáztatod a piszkos ruháját, vagy vasalod az ingjét. Fel fog emészteni a dolog.

Tegyél hozzá te is a munkában, ő meg a háztartásban, akkor is ha keveset számít, mert a lelki haszna nagyobb.

Így mondjuk saját pénzből tudsz neki szülinapi ajándékot venni. Ne menj bele a teljesen eltartott szerepbe, ha szereted, mert kinyírja a kapcsolatot.

Ha nem vele tervezel gyerekejet, akkor x ideig nyugodtan élvezd a bőséget ő meg a házimunka mentes életet.

2016. júl. 29. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha téged ez kielégít szellemileg, és ebben látod az önmegvalósítást, és a férjed se néz emiatt cselédnek, akkor tök rendben van.

Én mondjuk nem tudnám megcsinálni, de ha nektek ez így jó, akkor a ti dolgotok.

2016. júl. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!