Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 2 év se veled se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 2 év se veled se nélküled kapcsolat után szakított velem. Ezúttal nagyon úgy néz ki hogy végleg. Van egy közös 1.5 éves gyerekünk. ?

Figyelt kérdés

Sok hibát követtem el,sokat veszekedtem vele butasagokert, másrészt soha nem csaltam meg,mindig szerettem és próbáltam mindent megtenni érte.

December elején elhagyott minket , és elment tőlünk 9000 kmre . Nagyon úgy néz ki hogy a szakítás végleges,de én egyszerűen nem bírom elengedni .. annyira szeretném ha egy család lehetnenk és szeretném bebizonyítani neki és saját magamnak hogy mi igenis működtetünk együtt. A picinek is szüksége van rá .

A kérdésem az lenne,hogyan szerezhetnem vissza ? Volt már valaki hasonló helyzetben? Kb 6 hete folyamatosan könyörgök neki, napi szinten hivogatom, videó telefonálással zaklatom stb.

Azt hiszem ez által még jobban eltávolodik tőlem.

Jobb lenne ha pár hétig nem keresnem és talán magától rájön hogy igazából a család az ami számít ,és még egy esélyt ad nekünk?

Eladta a házát,sok pénze van ,de nem egy kimondottan jóképű férfi. Kb 50 milliója van és ezzel a pénzel lelépett dél amerikaba . Nem érdekel a pénz, nekem semmi nem kell csak szeretném ha haza jönne. Hogyan érjem el hogy huajyozzunk neki ?

Jelenleg nagyon jól érzi magát. Meleg van ,szép nőket lát, strand, napsugár, madarak stb ....

Annyira el vagyok keseredve . Ma azt mondta hogy soha de soha többé nem jön vissza hozzánk...

Tanácsok? Ötletek?

Előre is köszönöm

2021. jan. 14. 22:17
 81/91 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam az összes hozzászólásod. Egyetlen egy mondat nem volt arról,hogy ez a fickó miben kiemelkedően jó vagy rendkívüli.

Ellenben jó sok indokot leírtál,ami miatt az emberek vagy össze sem jönne vele vagy szabadulna tőle ha lehetne.

Azért nem értelek, mert azt hiszed,ha visszajönne és majd te változtatsz,akkor minden meseszép lesz.

Ha eddig eljutnátok is ,csak egy olyan kapcsolatban lennél, amiben semmiféle érték nincs.

A bizalomról és egyéb szükséges, fontos, hasznos bármiféle egyéb pozitívumról nem is beszélnék.

Olyan ez, mintha majd rád dőlne a házad és te azt hiszed,hogy egy vödör festék megoldja a problémát.

Próbáld már kicsit tárgyilagosan nézni a dolgot.

Ha van egy házad/autód/kapcsolatod ...csak van egy minimális elvárás,amit a belefektetett energiádért , fáradságodért,akár pénzedért elvársz. Legalább néhány alap funkciót muszáj,hogy betöltsön.

Például itt van elsőnek a biztonság...

Beültetnéd a gyereked egy olyan kocsiba, amiről ránézésre is azt látod,hogy nem biztonságos??

Ez a kapcsolat sem lenne több,mint egy széthullott autó,amin van egy király fényezés.

Azt az energiát ,amit abba fektettél hogy egy ilyen senkiházi figurát vissza szerezz, bármi értelmesre fordíthatnád.

Vagy ahogy anyám mondaná,fiam,ha unatkozol, feküdj hanyatt, aztán köpködd a plafont.Hidd el,nem egy rossz tanács ez neked sem.Még ennek is sokkal több haszna van ,mint annak ,hogy egy ilyen fickót visszasírj magad mellé.

2021. ápr. 6. 22:36
 82/91 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem ez a férfi kell. Ha szeretnéd, nem tudnál róla ilyeneket írni, hogy büdös, nulla az ágyban stb., mert ha szerelmes lennél, nem ilyennek látnád őt. Neked az a bajod, hogy szerinted klasszisokkal jobb nő vagy mint ő férfi(lehet így is van) és mégis ő dobott téged és bármit csinálsz, nem bírod visszacsábítani. Egyszerűen nem bírja el az egód a kialakult helyzetet.
2021. ápr. 7. 00:31
 83/91 anonim ***** válasza:
100%

"Gazdag nőt meg nem hiszem hogy talál ha csóró lesz ,mivel büdös, csúnya és az ágyban is egy nulla . És ezt komolyan mondom. "

Nos, a nagy tökéletességedben tényleg nincs túl sok eszed. Ráadásként nagyon igénytelen nő vagy, ha erre a pasira vágysz. Jó nagy adag gusztussal is rendelkezel, ha egy szerinted büdös pasas farkát akarod szopni még mindig. Pfejj!

Egy ilyen vélemény után nem látom a nagy szerelmet sem a részedről. Ha valakit tényleg szeretünk, akkor nem nyilatkozunk így róla. Inkább egy totál defektes nőnek tűnsz. Agyilag tuti nem vagy százas. És így nevelsz gyereket. Lenézed az apját, de ennek ellenére csakis ő kell neked. Van baj a toronyban rendesen. Szerintem nem vagy különb ettől a pasastól egy cseppet sem. Elég retardált nő lehetsz.

És megsértődhetsz, de ez a tényeken nem változtat.

Az is biztos, hogy a végtelen egoizmusodban képtelen vagy belátni, hogy milyen hülye vagy.

2021. ápr. 7. 04:05
 84/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat , valószínűleg igazatok van ... Sokat gondolkodtam az utóbbi napokban , egyszerűen ez a helyzet nem mehet így tovább .. egész délután Zámbó Jimmyt halkgatok , szomorú a lelkem de megpróbálom a gyerek előtt leplezni . Nyilván ,neki is van jó oldala amit lehet hogy eddig nem említettem . O egy nagyon intelligens férfi , bár ez a tette hogy elhagyott gyerekkel együtt nem ép erről arulkodik. Gyönyörű szép ,szőke haja van és vakítóan kék szeme . De ezen kívül ,tényleg egy igénytelen ,büdös , sör hasu férfi aki hetente egyszer mos fogat , rendeszeren iszik , nem fürdik stb ...

Mindenki azt mondta neki hogy ilyen nője soha nem volt és nem is lesz, és én is úgy voltam vele hogy megpróbálok ragaszkodni hozzá , mivel nem egy Johnny Depp de mégis van rajta szép is és jó tulajdonsága van . Egyszerűen imádtam , nem hiába hoztam világra egy közös gyermeket. És sajnos ennek ellenére is rengeteg volt a vita ,amit látszólag ő megunt ,olyannyira hogy 9650 km-re lelépett tőlünk és új életet kezdett ..

Mivel ő mindenhonnan letiltott és ránk se .... , tegnap este én is letiltottam őt. Kijelentette hogy neki új barátnője van ,O az új családja , és sajnos velünk egy percet sem akar foglalkozni vagyis csak akkor ha az új párja megengedi. Ilyen emberre tényleg nincs szükségem ,és a gyereknek sem ,de mégis annyira fáj hogy az nem tudom szavakba önteni . Nem értem hogy tehette ezt velünk , miközben én annyira szerettem és annyi mindent tettem érte ... Nem tudom hogy említettem -e , de neki az első feleségétől is van 2 kisgyermeke tehát neki ez nem jelent gondot hogy egyszeruen nem látja a gyerekeit . ( Az előző kapcsolata nem miattam ment tönkre . Mi a válás után 2 évvel ismerkedtubk meg )

Valahol az is fáj ,hogy egy ilyen ember ,aki 3 kisgyereket elhagyott,most egy delamerikai fekete nővel éjjel nappal szórakozik , imádják egymást , éli a facer életét ,miközben én egyedül nevelem a gyermekünket.

Megpróbálok túllépni rajta ,mert különben felemészt ... Sem az onsajnalat,sem a sírás, sőt Zámbó Jimmy sem fog rajtam segíteni ..

Amúgy megvan mindenünk úgyhogy ha ezen tulleszek ,bizonyára boldogabb életet fogok élni . Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát!

2021. ápr. 7. 13:56
 85/91 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok már meg nőtől családtól függetlenül, milyen épeszű felnőtt ember adja el a házát és veri el pár hónap alatt az 50 milliót szórakozásból? Utána mi lesz? Nekem ez nem áll össze sehogy.
2021. ápr. 7. 14:21
 86/91 anonim ***** válasza:
100%

Épeszű egy sem.

De sajna a másik típus van túlerőben

2021. ápr. 7. 14:25
 87/91 A kérdező kommentje:
Most tőzsdézik ezerrel. Azt állítja ebből fog élni Panamaban. Házat vesz a tengerparton meg ilyenek.. de azért annyira nem csinálja jól ha december és március között az 50et 14 -re csökkentette. ( Vagy 12 már nem tudom pontosan) állítólag most épp ismét jobban megy az üzlet.. remélem hogy a Jó Isten látja hogy mit tett és nem kívánok senkinek semmi rosszat , csak azt hogy visszakapja amit a gyerekeivel tett... Elég nagyon igazságtalanság lenne az élettől ha ő 2 nőt, 3 gyereket elhagyott és utána még majd bulizik a tengerparti házában a delamerikai ...... Nőkkel és eli a vidám életét.. de ha úgy is alakul y akkor legyen úgy ... Sajnos az élet nem mindig fair.
2021. ápr. 7. 14:35
 88/91 A kérdező kommentje:
Es azért abba is gondoljunk bele ,ha itthon marad , a fizetése nagy részét fizetheti a gyerekek után ,így a házat sem tudta volna megtartani. Most meg görény módon lelépett, semmit nem fizet , olcsó nőkkel,olcsó életet él egy gyönyörű,meleg helyen ... Még csak gondolni se akar ránk ... Sajnálom hogy ilyen emberek léteznek ... Tudom hogy nem én vagyok az első és sajnos nem is az utolsó , de az ilyen férfiakkal nem is tudom mit kellene tenni....
2021. ápr. 7. 14:37
 89/91 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel ő mindenhonnan letiltott és ránk se .... , tegnap este én is letiltottam őt."

Nagy hekker lehetsz. Mivel pl Facebookon ha valaki letilt, akkor azt nem tudod visszatiltani, mivel már nem látod. És máshol is így van.

2021. ápr. 7. 16:07
 90/91 A kérdező kommentje:
Ha WhatsAppon letilt valaki , akkor azt te is le tudod tiltani . Nyilván erre gondoltam ...
2021. ápr. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!