Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 2 év se veled se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 2 év se veled se nélküled kapcsolat után szakított velem. Ezúttal nagyon úgy néz ki hogy végleg. Van egy közös 1.5 éves gyerekünk. ?

Figyelt kérdés

Sok hibát követtem el,sokat veszekedtem vele butasagokert, másrészt soha nem csaltam meg,mindig szerettem és próbáltam mindent megtenni érte.

December elején elhagyott minket , és elment tőlünk 9000 kmre . Nagyon úgy néz ki hogy a szakítás végleges,de én egyszerűen nem bírom elengedni .. annyira szeretném ha egy család lehetnenk és szeretném bebizonyítani neki és saját magamnak hogy mi igenis működtetünk együtt. A picinek is szüksége van rá .

A kérdésem az lenne,hogyan szerezhetnem vissza ? Volt már valaki hasonló helyzetben? Kb 6 hete folyamatosan könyörgök neki, napi szinten hivogatom, videó telefonálással zaklatom stb.

Azt hiszem ez által még jobban eltávolodik tőlem.

Jobb lenne ha pár hétig nem keresnem és talán magától rájön hogy igazából a család az ami számít ,és még egy esélyt ad nekünk?

Eladta a házát,sok pénze van ,de nem egy kimondottan jóképű férfi. Kb 50 milliója van és ezzel a pénzel lelépett dél amerikaba . Nem érdekel a pénz, nekem semmi nem kell csak szeretném ha haza jönne. Hogyan érjem el hogy huajyozzunk neki ?

Jelenleg nagyon jól érzi magát. Meleg van ,szép nőket lát, strand, napsugár, madarak stb ....

Annyira el vagyok keseredve . Ma azt mondta hogy soha de soha többé nem jön vissza hozzánk...

Tanácsok? Ötletek?

Előre is köszönöm

2021. jan. 14. 22:17
 61/91 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság kérdező?
2021. ápr. 4. 09:39
 62/91 A kérdező kommentje:

Szia ,nagyon érdekes így vissza olvasni a saját kerdeseimet. Azóta kb 4 másik kérdést is feltettem. Egy ideig sokat videoztunk , amikor épp nem úgy állt a szénája akkor azt mondta hogy pár hét múlva hazajön azután ismét jóra fordult nála a helyzet , és nem erdekeltem...

Mindvégig beszéltünk egymással ,de kb 2 hete megunta az egyedüllétet és összeállt egy delamerikai fekete nővel. Állítólag hatalmas nagy a szerelem . Olyan mint amit még sosem érzett. Ezt az is alátámasztja hogy 3 nappal a megismerkedésük után kitette Facebookra hogy szerelmes, közös képeket stb .. ( Barátnőm mutatta ,én le vagyok tiltva )

Rá pár napra a nő már oda is költözött. Eleinte nem akartam elhinni,rengeteget nyomoztak ,egy csomó energiába és időbe került. Azt hittem ezt csak azért teszi hogy lássam hogy neki már van valakije . 1.5 hét könyörges után ,ma végre felhívott WhatsApp-on es a kedves hölgy ott volt vele ,az ágyban feküdtek és úgy beszéltek velem . Ez nem az első alkalom, múltkor spontán hívtam úgyhogy sajnos ez már tuti ...

40 percet beszéltem a nővel angolul ,elmondtam neki hogy már az rxemnek nincs sok pénze , gyereke van ,és hogy mennyire fáj nekem. Mondtam hogy az életemet,a boldogsagomat veszi el , amire ő közölte hogy őt nem érdekli a pénz , imádja,szereti ,tiszteli az exemet és bármit megtenne érte. Úgy érzem ,igazat mondott és nagyon szeretik egymást. Annyira el voltam keseredve, sírtam hogy más nem jutott eszembe minthogy felsoroljak pár rossz tulajdonságat és hogy miket tett de ez sem igazán érdekelte. Nyilván az exem most megjobban utal hogy szabotalni próbálom az új szerelmét. Ennél már nincs lejjebb. Egy csepp önbecsülésem sem maradt. Az exem meg még nyilvánosan kiírta hogy júliusban pár hétre vissza jön, meglátogatni a családot de úgy kivándorolt. Sokan meg még ünneplik ezért mintha az olyan jó lenne hogy lelépett....

Minden esélyem elhalvanyult. Bárki ,bármit mond még mindig vissza fogadnam de ő kijelentette hogy új élete új családja van ... Tehát ha el is figy a pénze ,akkor is azon lesz hogy ott maradhasson a szerelmével. A szívem millió darabokban van de nem tudok mit csinálni. Megpróbálok előre nézni és remélem hogy egyszer vissza kapja az Istentől amit velem tett...

2021. ápr. 4. 16:08
 63/91 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg nincs egy csepp önbecsülésed sem. De igazság szerint nem az exedet szereted, csak egy illúziót a fejedben, amit elképzelsz egy családi idilről. Keress fel egy szakembert. Rádfér.
2021. ápr. 5. 14:44
 64/91 anonim ***** válasza:
81%
Hmm....Helyetted is szégyellem magam a nők nevében.Ennyire fsz függőnek, egyedül életképtelennek lenni, elképesztő.
2021. ápr. 5. 14:51
 65/91 A kérdező kommentje:
Na hát ... Köszönöm szépen 🙄
2021. ápr. 5. 15:11
 66/91 anonim ***** válasza:
86%
Se veled se nélküled kapcsolatra minek pazarolsz éveket? Azt hagyjuk is, hogy gyereket is csináltatok bele. Gratulálok 😅
2021. ápr. 5. 15:14
 67/91 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen, de köszöngetés helyett inkább gondolkozz el, hogy miért vagy képtelen egyedül talpra állni. Ez a megszállottság már nem tartozik a normális kategóriába, amit az exed felé tanúsítasz.

Ő túllépett rajtad, mással boldog, abszolút de nem érdekled, te viszont még mindig millió karommal kapaszkodsz belé. Nélküle is van élet, nemcsak vele. Aki elment, azt elkell engedni. Nem volt véletlen, hogy nem működött a kapcsolatotok, csak ideje lenne már felfogni.

2021. ápr. 5. 15:25
 68/91 anonim ***** válasza:
100%

Mit tepersz érte, ha még csak jól se néz ki és amúgy is rohad belülről?

Meg hogy reméled, hogy elfogy a pénze és végre visszajön. Ja persze, ronda is, görény is, de kell lóvé nélkül is. Aha.

Soha eszembe nem jutna az új partneremmel egy ágyból videótelefonálgatni a gyerekem apjának/anyjának.

Amúgy meg elég kamugyanús a sztori.

Vagy csak az az 50 millió kéne, de az nagyon.

2021. ápr. 5. 17:13
 69/91 A kérdező kommentje:
Nem kamu . Elhiheted . Magam sem tudom mit kezdjek ezzel az egeszel. A pénz nem érdekel , az 50bol már alig van .. állítólag csak 12. De tőlem azt is elköltheti. Egyszerűen vissza szeretném kapni
2021. ápr. 5. 17:30
 70/91 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy csak is ilyen jellegű válaszok jönnek ... Annyira kivagyok és jól esett volna egy kis támogatás . Azért olyan is előfordult már az életben hogy az apuka lelépett, mással volt azután meg meggondolta magát és vissza ment a családjához...
2021. ápr. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!